Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Moarte suspectă: Șeful organizației de tineret a PDL Buhuși a murit după o injecție

Moarte suspectă: Șeful organizației de tineret a PDL Buhuși a murit după o injecție

Un articol de: - 04 Mai 2011, 11:25
Moarte suspectă: Șeful organizației de tineret a PDL Buhuși a murit după o injecție Foto: B1 TV Eveniment

La scurt timp după ce i s-au administrat două injecții, a primit o rețetă și apoi a plecat acasă șeful organizației de tineret PDL din Buhuși, Radu Mărginean, a murit.

Radu Mărginean se prezentase la camera de gardă a spitalului de urgență deoarece nu se simțea bine. Adus la spital de o prietenă, lui Mărginean i s-au făcut două injecții, o ecografie și un EKG, după care a fost informat că poate pleca spre locuința sa.

Cu toate că rudele șefului organizației de tineret chemaseră imediat echipa de salvare, tânărul de doar 29 de ani a murit.

Cauza morții rămâne încă un mister pentru familia îndoliată, întrucât niciun doctor nu își explică ce ar fi putut să se întâmple.

Potrivit medicilor, examinarea medicală a decurs bine și nimeni nu ar putea fi tras la răspundere, deoarece momentul în care Radu Mărginean a murit a fost atunci când acesta deja era acasă, și nu în incinta spitalului.

Deși managerul spitalului din Buhuși promisese că va face declarații referitoare la cazul tânărului, ulterior acesta nu a mai putut fi găsit.
 

Moarte suspectă în cazul lui Radu Mărginean

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Buhuși