Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Moarte tragică pentru românul din spatele Sziget Festival Budapesta: Se întorcea de la Electric Castle

Moarte tragică pentru românul din spatele Sziget Festival Budapesta: Se întorcea de la Electric Castle

Un articol de: - 18 Iul 2016, 13:18
Moarte tragică pentru românul din spatele Sziget Festival Budapesta: Se întorcea de la Electric Castle Eveniment

Doliu în showbizu-ul din Ungaria. Dan Panaitescu, românul care se află în staful de organizare a renumitului festival Sziget de la Budapesta, a murit într-un accident de maşină. Acesta se întorcea de la Cluj, unde participase la Electric Castle.

“Este tragic şi de neînţeles. Colegul şi prietenul nostru, Dan Panaitescu, cu care lucrăm de la început la organizarea festivalului Sziget cât şi celorlalte festivaluri ale noastre, unul din cei mai cunoscuţi promoteri, a murit ieri noaptea (n.r. vineri) într-un accident de maşină. Dan fost cel care a adus toţi artiştii mari care au venit la festivalurile noastre şi mai mult, trebuie să-i mulţumim pentru premiul obţinut de Sziget la European Festival Awards. Este greu să ne găsim acum cuvintele. L-am invidiat întotdeauna pe Dan pentru că nu îmbătrâneşte dar niciodată, absolut niciodată nu ne-am gândit că nu va ajunge să fie bătrân. De ore întregi primim condoleanţe de la staruri international, manageri şi agenţi. Industria festivalurilor este în doliu. Dan a fost recunoscut ca un profesionist, a fost un coleg extraordinary, a fost prietenul nostru şi un tată grijuliu pentru cei doi copii mici. Ne vei lipsi Dan! Odihneşte-te în pace!”, scria pe pagina Sziget Festival Official.

Moarte tragică pentru românul din spatele festivalului de la Sziget: Se întorcea de la Electric Castle