Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Moartea din Carpați, în pericol: Cătălin Moroșanu a tras o sperietură groaznică după ce o pasăre a intrat în motorul aeronavei Tarom în care se afla. Ce altă sportivă era în avion (VIDEO)

Moartea din Carpați, în pericol: Cătălin Moroșanu a tras o sperietură groaznică după ce o pasăre a intrat în motorul aeronavei Tarom în care se afla. Ce altă sportivă era în avion (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 04 Mai 2017, 17:26
Moartea din Carpați, în pericol: Cătălin Moroșanu a tras o sperietură groaznică după ce o pasăre a intrat în motorul aeronavei Tarom în care se afla. Ce altă sportivă era în avion (VIDEO) Eveniment

Zbor cu peripeții pentru Sorana Cârstea și Cătălin Moroșanu. O pasăre a intrat în motorul aeronavei Tarom cu care se deplasau la Madrid, unde vor avea loc două competiții sportive, informează B1 TV. Luptătorul a tras o sperietură soră cu moartea. Dupa impact, în interiorul aeronavei s-a răspândit un miros înțepător de ars.

”Eram cam la un kilometru în aer, ne pregăteam să aterizăm și deodată am auzit o bubuitură urâtă tare. Nu știam ce s-a întâmplat. Și după aia a început să miroasă foarte, foarte urât în avion. Deci a început un miros din ăla de ziceai ca acum explodează ceva. M-am speriat foarte tare. Te gândeai «bă, dacă cade avionul, ce se întâmplă?». 

Va dați seama ca eram așa ușurați când am aterizat. M-am speriat foarte tare. Deci oricum, senzația că ai putea să cazi oricând din avion era foarte foarte urâtă. Deci oricat de bărbat ai fi tu, oricât de Moartea din Carpați ai fi tu, tot ți-era frică, n-aveai cum. 

Mă bucur că sunt cu picioarele pe pământ, acum nu mai am emoții. Cu polonezul trebuie să mă bat sâmbătă în gală la Madrid și nu mai am nicio emoție cu polonezul. Sunt așa de bucuros acum când știu prin ce am trecut eu, acum sunt bucuros că trăiesc și sunt în viață”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru B1 TV. 

Moartea din Carpați, în pericol: Cătălin Moroșanu a tras o sperietură groaznică după ce o pasăre a intrat în motorul aeronavei Tarom în care se afla. Ce altă sportivă era în avion


Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!
 

Citeşte mai multe despre:   avioane