Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Moartea tinerei japoneze nu a schimbat nimic în sistemul de protecție al călătorilor pe Aeroportul Otopeni: „Pirații sunt tot aici”

Moartea tinerei japoneze nu a schimbat nimic în sistemul de protecție al călătorilor pe Aeroportul Otopeni: „Pirații sunt tot aici”

Un articol de: B1 TV - 27 Aug 2012, 14:07
Moartea tinerei japoneze nu a schimbat nimic în sistemul de protecție al călătorilor pe Aeroportul Otopeni: „Pirații sunt tot aici” Eveniment

Nimic nu s-a schimbat în sistemul de protecţie al pasagerilor care ajung la aeroportul Henri Coandă, chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de când  o studentă japoneză şi-a pierdut viaţa după ce a fost acostată în incinta aeroportului şi dusă la un taxi.

Taximetriştii de la companiile din Capitală spun că ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, nu a luat nicio măsură şi că ei nu au voie în continuare pe aeroport, ci numai taximetriştii privaţi.

În aeroportul Henri Coandă indicatoarele de semnalizare sunt plasate în locuri în care pot fi văzute cu greu de pasageri, iar șoferii de taxiuri  se plâng că în continuare vin la aeroport taximetrişti neautorizaţi care le fură clienţii.

„Piraţii sunt tot aici seara. Poliţia nu face nimic. După ce s-a întâmplat cu japoneza tot nu am scăpat de piraţi. Nu se face nimic” a dezvăluit un taximetrist pentru ZF.

„Taximetristul pirat este protejat de lege. Legea nu este bună, nu e vorba că nu îşi face Poliţia treaba. Amenda este de 500-1.000 de lei, trebuia să fie o pedeapsă cu închisoarea sau ceva mai dur. Ştiu taximetrişti piraţi şi com­binatori care au de plătit amenzi foarte mari, dar de fiecare dată s-au întors în aeroport”, a replicat un dispecer taxi din cadrul aeroportului.

Culmea este că suspectul în cazul crimei studentei japoneze era , potrivit spuselor taximetriştilor autorizaţi în aeroport, un obişnuit al locului. El venea mereu şi îi acosta pe pasageri cu care negocia tariful pentru o cursă iar apoi îi ducea la un taximetrist care nu avea acces în zonă şi care aştepta în apropierea aeroportului.

Moartea japonezei nu a schimbat nimic pe Aeroportul Otopeni
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Aeroportul Otopeni,   taximetristi