Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mobilizare impresionantă pentru Nicolae, băiatul umilit de învățătoare după ce i-a oferit un mărțișor „urât”

Mobilizare impresionantă pentru Nicolae, băiatul umilit de învățătoare după ce i-a oferit un mărțișor „urât”

Un articol de: Ramona Zaharia - 04 Mar 2021, 14:10
Mobilizare impresionantă pentru Nicolae, băiatul umilit de învățătoare după ce i-a oferit un mărțișor „urât” FOTO: Pixabay.com Eveniment

Mobilizare impresionantă pentru Nicolae, copilul de clasa a III-a din comuna argeșeană Slobozia, care a fost umilit de învățătoare, după  ce i-a oferit o ciocolată și un mărțișor confecționat de el.

Mobilizare pe internet pentru Nicolae, elevul umilit de învățătoare după ce i-a oferit un mărțișor „urât”

 

În caz, o jurnalistă a lansat pe Facebook o inițiativă de mobilizare pentru Nicolae, care va face mărțișoare pentru cei care vor să le cumpere.

Inițiativa s-a viralizat rapid pe rețeaua de socializare.

Mobilizare impresionantă pentru Nicolae, băiatul umilit de învățătoare după ce i-a oferit un mărțișor „urât”

Elev umilit de învățătoare, după ce i-a oferit un mărţişor

 

Amintim că un elev de clasa a III-a dintr-o școală din Slobozia nu mai vrea să meargă la şcoală, în urma unui incident care a avut loc de 1 Martie. Copilul spune că învăţătoarea l-a umilit după ce i-a oferit un mărţişor, spunându-i că mărţişorul este urât.

Incidentul s-ar fi întâmplat chiar în dimineața de 1 martie când elevul s-a dus la școală cu o ciocolată și un mărțișor. Copilul a fost diagnosticat ca fiind hiperactiv.Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD

Părinţii lui au făcut sesizare la Inspectoratul Şcolar Argeş și susțin că au venituri foarte mici ca să îşi poată permite să cumpere mărţişoare.

De asemenea, băieţelul are probleme de sănătate, având nevoie de intervenţii chirurgicale la ambii ochi. Familia spune acum că este foate afectat de ceea ce s-a întâmplat și îi este teamă de învățătoare.

Pe de altă parte, învăţătoarea spune că nu l-ar fi jignit pe băieţel şi că i-ar fi spus doar că nu trebuia să cheltuiască banii pe mărţişor şi ciocolată.

 

Citeşte mai multe despre:   martisoare,   elev,   Arges