Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Monica Bîrlădeanu vine la matinalul „B1, viaţa e frumoasă!” şi la “Razii de noapte”

Monica Bîrlădeanu vine la matinalul „B1, viaţa e frumoasă!” şi la “Razii de noapte”

Un articol de: - 07 Apr 2011, 20:14
Monica Bîrlădeanu vine la matinalul „B1, viaţa e frumoasă!” şi la “Razii de noapte” Eveniment
Actorii Monica Bîrlădeanu şi Doru Boguţă vor fi prezenţi, vineri, 8 aprilie, în studioul matinalului „B1, viaţa e frumoasă!” şi luni, 11 aprilie, la emisiunea “Razii de noapte”, pentru a vorbi despre lansarea pe DVD a filmului “Francesca”.            

În cadrul celor două emisiuni de pe B1, publicul va avea ocazia să afle şi care sunt cele mai noi proiecte în care sunt implicaţi Monica Bîrlădeanu şi Doru Boguţă, noutăţi din viaţa Monicăi în America şi amănunte despre întâlnirea excepţională cu publicul, care va avea loc marţi, la ora 20.00, la “The Ark” (Str. Uranus,  nr. 150).           

Pelicula în care Bîrlădeanu şi Boguţă interpretează roluri principale va fi lansată pe DVD, marţi, 12 aprilie şi se va vinde împreună cu cotidianul “Evenimentul zilei”, la preţul de 12,90 lei.            

Tot atunci, se va lansa pe piaţă şi ediţia premium a DVD-ului care, pe lângă film, include şi making of, scene care au fost tăiate la montaj, şase interviuri cu regizorul Bobby Păunescu şi actorii şi fotografii din film şi de pe platourile de filmare.          

Francesca (Monica Bîrlădeanu) este o tânără educatoare al cărei vis este să plece în Italia. Aflată în căutarea unei vieţi mai bune, Francesca este pregătită să înfrunte orice, chiar şi reţinerile apropiaţilor săi. Planul este ca Miţă (Doru Boguţă), iubitul ei, să ajungă şi el în Italia, de îndată ce-şi va încheia micile afaceri de care se ocupa în România. Numai că evenimentele se precipită nefericit, adevăruri dureroase ies la iveală şi priorităţile se schimbă.           

"<<Francesca>> este un film despre criza de identitate pe care o traversează societatea contemporană, o societate marcată de lipsa unor repere şi valori", susţine Bobby Păunescu.

Lungmetrajul a avut premiera mondială în cadrul competiţiei oficiale a prestigiosului Festival Internaţional de Film de la Veneţia 2009, în deschiderea secţiunii „Orizzonti” şi are în palmares numeroase trofee.

“Francesca” este produs şi distribuit în exclusivitate de Mandragora Movies, iar producători sunt Bobby Păunescu şi Cristi Puiu.