Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Monica Columbeanu şi-a luat fetiţa cu Poliţia: Nu are rubeolă! Vezi primele imagini cu Irina în braţele mamei sale!

Monica Columbeanu şi-a luat fetiţa cu Poliţia: Nu are rubeolă! Vezi primele imagini cu Irina în braţele mamei sale!

Un articol de: - 15 Apr 2011, 13:30
Monica Columbeanu şi-a luat fetiţa cu Poliţia: Nu are rubeolă! Vezi primele imagini cu Irina în braţele mamei sale! Foto: B1 TV Eveniment
UPDATE: După aproximativ 4 ore de la sosirea la Izvorani, Monica Columbeanu a ieşit din vila lui Irinel cu fetiţa ei de mână. Irina nu a mai fost preluată de ambulanţă, ceea ce reprezintă o dovadă în plus că nu este de fapt bolnavă de rubeolă. De altfel, la ieşirea din reşedinţa de la Izvorani, unul dintre avocaţii Monicăi a confirmat faptul că Irina nu este bolnavă.

"În acest moment, doctorul a constatat că nu există urme de rubeolă"
, a spus avocatul.

"E o reacţie voluntară de dragoste a fetei către mamă. Toate suspiciunile mele din trecut au pierit când am văzut că fiica sare în braţele mamei", a mai spus apărătorul Monicăi.


Monica Columbeanu pleacă de la Izvorani cu Irina în brațe


UPDATE: 
Unul dintre avocaţii Monicăi Columbeanu a ieşit din vilă după circa 10 minute, declarând că Irina este bine şi că s-a întâlnit cu mama ei. Fetiţa a fost extrem de bucuroasă să-şi vadă mama. Se iubesc amândouă, asta se întâmplă acum”, a declarat apărătorul Monicăi. Acesta a mai precizat că Irina nu s-a speriat de prezenţa poliţiştilor.

„S-a bucurat şi a sărit în braţele mamei, nu a mai contat cine e înăuntru”, a mai spus avocatul.

Apărătorul Monicăi a adăugat că Irinel Columbeanu a fost de acord într-un final să o lase pe Irina să meargă cu mama ei, cu condiţia ca fetiţa să fie preluată de o ambulanţă, întrucât este bolnavă de rubeolă.


Apărătorul Monicăi: Irina a fost încântată să o vadă pe Monica


Vezi AICI mai multe imagini de la intervenţia autorităţilor


UPDATE:
După mai bine de o oră şi jumătate de la sosirea Monicăi Columbenau la vila din Izvorani, autorităţile au forţat poarta de acces la reşedinţa lui Irinel Columbeanu. După ce au reuşit să o deschidă, oamenii legii au intrat în curtea locuinţei omului de afaceri. Alături de ei, a intrat pe poartă şi Monica Columbeanu, care a început apoi să alerge spre vilă. 

În momentul în care au trecut de poartă, a avut loc şi un scurt incident, oamenii legii îmbrâncindu-se cu portarii.


Polițiștii au spart poarta de la IzvoraniDupă mai multe încercări eşuate de a-şi lua fiica acasă, Monica Columbeanu a venit, vineri, din nou la reşedinţa lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, însosiță de această dată polițiști, avocați și de executorul judecătoresc.

Monica Columbeanu a fost imediat asaltată de jurnaliști, care au întrebat-o dacă are emoții pentru că o revede pe Irina. La fel ca la precedentele tentative de a îşi lua fiica acasă, Monica a preferat să nu facă niciun comentariu în această privință.

Judecătoria Buftea a respins, joi, cererea lui Irinel Columbeanu de anulare a executării silite şi de încredinţare a copilului Monicăi, pe motiv că a fost prematur formulată, Irina rămânând în continuare în custodia mamei sale. Monica a mers de mai multe ori la reşedinţa de la Izvorani, pentru a-şi vedea fiica, dar Irinel nu a lăsat-o să intre. Din momentul în care s-a pronunţat instanţa, Monica o poate lua pe Irina, cu sau fără acordul omului de afaceri.

Monica Columbeanu a venit să-și ia fiicaCiteşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   fetita,   Irinel Columbeanu,   Irina Columbeanu,   politie