Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Monica Pop o desființează pe Olivia Steer pentru că a acuzat oncologii de genocid: "Dacă nu aș fi făcut tratamentul complex nu aș mai fi în lume" (VIDEO)

Monica Pop o desființează pe Olivia Steer pentru că a acuzat oncologii de genocid: "Dacă nu aș fi făcut tratamentul complex nu aș mai fi în lume" (VIDEO)

Un articol de: - 08 Sep 2017, 15:01
Monica Pop o desființează pe Olivia Steer pentru că a acuzat oncologii de genocid: "Dacă nu aș fi făcut tratamentul complex nu aș mai fi în lume" (VIDEO) Eveniment

Reputatul medic Monica Pop a desființat-o pe Olivia Steer pentru declarațiile controversate în care a afirmat că oncologii trebuie condamnați pentru genocid pentru că au prescris radioterapie și chimioterapie.

Monica Pop a afirmat că Olivia Steer are anumite probleme care o fac să iasă în evidență prin astfel de teorii ale conspirației care nu au absolut nicio dovadă medicală și s-a dat pe sine drept exemplu pentru efectele pozitive ale unor astfel de tratamente doarece prin ele a reușit să învingă cancerul.

"Sper din tot sufletul meu ca cea pedepsită că răspândește astfel de știri să fie doamna Steer și în niciun caz medicii oncologi. Nu e o opinie, deja e o patologie. Nu poate să fie opinie ceva de la un om care nu are niciun fel de experiență și habar nu are ce vorbește. Problema este că doamna și-a pierdut pe cineva grav din cauza unei boli severe și probabil vrea să se răzbune și să se întâmple și cu alții același lucru pentru că nu îmi explic cum poate să spună asemenea prostii.

Eu dacă nu aș fi făcut tratament complex nu aș mai fi în lume în momentul de față și văd că sunt și sunt bine după atâția ani. Deci lucrurile astea sunt niște lucruri care pur și simplu le inventează ca să iasă în față. Nu pot să înțeleg de ce face lucrurile astea.

Să știe doamna Steer și toată lumea că oncologii nu obligă pe nimeni să facă nimic. Ei dau niște sfaturi și chimioterapia e în funcție de fiecare patologie și fiecare pacient acceptă sau nu. Nu trebuie să fie ei condamnați pentru faptul că și-au făcut mesaria.

Trebuie stopată această persoană care face foarte foarte mult rău. Gândiți-vă că sunt și copii care suferă de boala asta. Boala asta acum nu mai este o boală necruțătoare și eu sunt unul dintre exemple și mai sunt mulți oameni în această situație", a afirmat Monica Pop.

Monica Pop o desființează pe Olivia Steer pentru că a acuzat oncologii de genocid: "Dacă nu aș fi făcut tratamentul complex nu aș mai fi în lume"


 A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Citeşte mai multe despre:   genocid,   cancer