Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mormanele de fier vechi din curtea lui Gheorghe Dincă au fost vândute. Suma fabuloasă încasată la licitație

Mormanele de fier vechi din curtea lui Gheorghe Dincă au fost vândute. Suma fabuloasă încasată la licitație

Un articol de: Beatris Ionita - 22 Sep 2020, 23:19
Mormanele de fier vechi din curtea lui Gheorghe Dincă au fost vândute. Suma fabuloasă încasată la licitație Eveniment

Mormanele de fier vechi confiscate din curtea lui Gheorghe Dincă, au fost vândute, marți, la licitație de către Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

De pe proprietatea "monstrului", care în vara anului trecut a răpit 2 tinere din Caracal, anchetatorii au adunat 29.130 de kilograme de fier vechi (țevi, fier brut, tablă și alte deșeuri). Acestea s-au vândut cu suma de 15.584 de lei.

 

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a scos la licitație și autoturismele lui Gheorghe Dincă

 

ANABI a scos la licitație și două din mașinile lui Dincă, o dubiță și o furgonetă, ambele marca Fiat. Cea de-a treia mașină nu poate fi vândută deoarece familia Luizei Melencu a depus o contestație, considerând că autoturismul este o probă importantă dispariția fetei. 

Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi a avut termen pe 23 iunie. Mama Luizei Melencu a declaratcă maşina cu care ar fi fost răpită adolescenta este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi şi că vânzarea acesteia ar urmări „muşamalizarea cazului”.

 

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Dincă