Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment MOȘ IOAN COȚ și ANAF-ul (2): Revoltă pe Someș! Bătrânul podar și localnicii dau statul în judecată (VIDEO) Amu nu-mi puteau da batăr un avertizment sau cum se zice?!

MOȘ IOAN COȚ și ANAF-ul (2): Revoltă pe Someș! Bătrânul podar și localnicii dau statul în judecată (VIDEO) Amu nu-mi puteau da batăr un avertizment sau cum se zice?!

Un articol de: - 21 Mai 2017, 12:20
MOȘ IOAN COȚ și ANAF-ul (2): Revoltă pe Someș! Bătrânul podar și localnicii dau statul în judecată (VIDEO) Amu nu-mi puteau da batăr un avertizment sau cum se zice?! Eveniment

După reacția uluitoare a podarului Ioan Coț care, în semn de protest față de ceea ce consideră a fi o pedeapsă nedreaptă din partea autorităților statului, a scos pur și simplu din apele Someșului ultimul bac funcțional din zonă, pe ambele maluri ale râului Someș s-au adunat săteni furioși, nemulțumiți de situația în care s-a ajuns din cauza excesului de zel al inspectorilor ANAF, relatează SM Online.

Sâmbătă a fost un du-te vino continuu pe malul Someșului, după ce articolul din presa locală a devenit viral pe Internet în toată țara, iar badea Ioan Coț nu mai prididea cu interviurile acordate echipelor trimise de toate televiziunile de știri de la București.

Între timp, contabilul și avocatul bătrânului podar au făcut front comun și au anunțat că dau în judecată ANAF și vor merge până-n pânzele albe pentru dreptate.

“O trebuit să răstorn tătă casa cu susu-n jos să caut popiroașele alea pe care mi le-o cerut inspectorii, ca și cum n-aveam altă treabă ziua-n amiaza mare, când se-nșirau ștrafurile și aici (malul sătmărean n.r.) și dincolo (malul dinspre Maramureș n.r.), că-i de lucru pe câmp, nu de stat la controale! Au văzut și ei că n-am avut nici o problemă până acuma, dar tot mi-au dat amendă. Amu nu-mi puteau da batăr un avertizment sau cum se zice?! Domnu arvocat zice că merem până la CEDO, dacă trebe. Că ce, numa Tânțaș poate să meargă acolo? (miliardar local, condamnat pentru distrugerea hotelului monument istoric din centrul municipiului Satu Mare n.r.)”.

Forfota presei centrală a dat roade: un reprezentant al conducerii ANAF a promis că se va deplasa personal, luni dimineața, la Pomi, pentru a găsi o soluție prin care să se rezolve problema.

Iată și un filmuleț trimis de fiul podarului în care a surprins pregătirile pentru scoaterea la mal a bacului de pe Someș, un gest ce a aprins scânteia revoltei de la Pomi.

MOȘ IOAN COȚ și ANAF-ul: Momentul în care bacul este scos de pe Someș

Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

CITEȘTE ȘI MOȘ IOAN COȚ și ANAF-ul: Scenă ANTOLOGICĂ pe Someș când un podar amendat și-a tras bacul pe uscat

Podar AMENDAT de fisc

Citeşte mai multe despre:   ANAF