Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Motivarea Instanței în dosarul dezafilierii Universității Craiova: Dragomir și Sandu au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute (VIDEO)

Motivarea Instanței în dosarul dezafilierii Universității Craiova: Dragomir și Sandu au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iul 2016, 09:19
Motivarea Instanței în dosarul dezafilierii Universității Craiova: Dragomir și Sandu au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute (VIDEO) Foto: capital.ro Eveniment

Tribunalul București a motivat decizia de condamnare a lui Mitică Dragomir și a lui Mircea Sandu la câte trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Universității Craiova, informează B1 TV.

Magistratul consideră că aceștia, prin funcțiile de președinte LPF, respectiv de președinte FRF pe care le-au deținut, au dat dovadă de exces de putere și au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute. Aceștia au acționat astfel încât jucători de la Universitatea Craiova au plecat gratis, creând un prejudiciu statului de 10 milioane de euro.

Mitică Dragomir și Mircea Sandu au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare, la plata unor despăgubiri de 250 de milioane de euro și la prestarea unor munci în folosul comunității la Poliția Locală Sector 1, respectiv la Episcopia București.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă, iar cei doi au anunțat deja că o vor contesta. Procesul se va judecat cel mai probabil la finele lunii septembrie, la Curtea de Apel București.

Motivarea Instanței în dosarul dezafilierii Universității Craiova: Dragomir și Sandu au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute

Citeşte mai multe despre:   Mircea Sandu