Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Cuc - păcăliciul constructorilor de pe autostrada Sebeș-Turda". Cum mută muncitorii balast dintr-un loc în altul în așteptarea vizitei ministrului. Pe larg, în emisiunea "Drumurile noastre" pe B1TV (VIDEO)

"Cuc - păcăliciul constructorilor de pe autostrada Sebeș-Turda". Cum mută muncitorii balast dintr-un loc în altul în așteptarea vizitei ministrului. Pe larg, în emisiunea "Drumurile noastre" pe B1TV (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 16 Oct 2019, 13:17
Foto: Facebook / Razvan Cuc Eveniment

România continuă să se facă de râs în domeniul infrastructurii! Încercând să îngrașe porcul în ajun, ministrul Răzvan Cuc s-a gândit să facă o vizită pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda pentru a arătat ce a făcut el în mandatul care se termină.

Doar că, în așteptarea vizitei ministrului Transporturilor, muncitorii au fost trimiși să mimeze că lucrează pentru ca totul să iasă ca la carte. Jurnalistul Ștefan Etveș a prezentat o filmare cu un muncitor care arată cum tot ce se întâmplă este să se mute balast dintr-un loc în altul în așteptarea lui Răzvan Cuc.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

"Aici nu s-a lucrat de trei zile, acum vine ministrul și mută balastul dintr-un loc în altul. Aici bagă umplutură la un pod, balastul aduce din altă parte unde trebuia acolo să fie. Nu aduce de la sursă, nu e plătit de nicăieri. Nu le mai dă nimeni balastru, îl mută de acolo și îl încarcă cu vola de pe austostradă. Cum au băgat stratul de balustră de 30 de centimetri acum îl încarcă cu vola pe camioanele Aktor și îl mută în altă parte. 

Până acum au încărcat balast, acum îl aranjează să nu se vadă că o luat balast. A fost balast pus strat de umplutură pentru autostradă, eu l-am pus săptămâna trecută și acum l-au scos afară, l-au încărcat cu vola să îl ducă în altă parte să vadă ministrul că se lucrează. Cam asta se întâmplă la autostrada Teiuș, adică Aiud-Pârăul Iovului.

Astăzi ne-o trimis de dimineață să facem paradă goi. Până la urmă s-au gândit să ne încarce cu ceva gunoaie de acolo, au găsit niște piatră cu pământ amestecată. Acum îl așteptăm pe ministru, trebuie să mergem încetuc să ne vadă ministrul că umplăm pe aici și lucrăm", prezintă acest muncitor situația de pe șantier.

Subiectul va fi abordat pe larg în emisiunea "Drumurile Noastre", realizată de Ștefan Etveș în fiecare vineri de la 13 la 15 pe B1TV.
 

Citeşte mai multe despre:   Stefan Etves,   Razvan Cuc,   Sebes,   Turda
 
Loading...