Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Opt baloane cu aer cald, duse de curenţi în munţi. Peste 20 de oameni au avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor (VIDEO)

Opt baloane cu aer cald, duse de curenţi în munţi. Peste 20 de oameni au avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 28 Sep 2018, 14:44
Opt baloane cu aer cald, duse de curenţi în munţi. Peste 20 de oameni au avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor (VIDEO) Eveniment

A fost alertă în Munţii Gurghiu! Opt baloane cu aer cald au aterizat forțat într-o zonă greu accesibilă, iar peste 20 de oameni au avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor pentru a coborî în siguranţă de pe culmile muntelui, informează B1 TV. 

Salvamontiştii primiseră iniţial coordonatele geografice ale echipajelor din două baloane, însă nu aveau informaţii despre persoanele aflate în celelalte şase baloane cu aer cald. Au urcat de urgenţă pe munte, pentru a-i salva pe oamenii rămaşi blocaţi. 

În cele din urmă, toate locurile de aterizare ale celor opt baloane au fost identificate. 

Salvamontiştii au confirmat că nu există persoane accidentate, iar echipele salvamont împreună cu organizatorii evenimentului recuperează echipajele și baloanele din locurile cu acces dificil.

"Am fost înştiinţaţi că au dispărut 6 baloane deasupra munţilor Gurghiu... Au fost localizate toate baloanele. Din fericire nu există victime accidentate. Baloanele sunt însă într-o zonă greu accesibilă", a declarat Robert Kovacs, șef Salvamont Mureș.

Acesta a mai afirmat că, din fericire, baloanele au aterizat în zone sigure, fără piscuri muntoase, care le-ar fi putut pune oamenilor viaţa în pericol. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 LOVITURĂ pentru Pro TV! Încă o vedetă are COVID-19

Citeşte mai multe despre:   Muntii Gurghiu