Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Necolaiciuc, arestat în baza unui mandat din 2007. Avocatul său: Procedura era formală

Necolaiciuc, arestat în baza unui mandat din 2007. Avocatul său: Procedura era formală

Un articol de: - 20 Apr 2011, 22:11
Necolaiciuc, arestat în baza unui mandat din 2007. Avocatul său: Procedura era formală Eveniment

Judecătoria Sectorului 1 a confirmat, miercuri, mandatele de arest-53854.html">arestare emise pe numele lui Mihai Necolaiciuc, fostul director al CFR. Mandatele de arest-53854.html">arestare pe numele acestuia au fost emise în anul 2007. Avocatul lui Necolaiciuc, Gheorghe Mateuț, a confirmat în direct la emisiune Evenimentul Zilei, de miercuri, că Judecătoria Sectorului 1 a confirmat legalitatea măsurii preventive luate în 2007. Avocatul a explicat că ședința de astăzi a fost o simplă formalitate și a menționat că durata mandatelor de arest-53854.html">arestare este de 30 de zile, perioadă care se va scurge începând de astăzi.

"Necolaiciuc a fost arest-53854.html">arestat în 2007, astăzi instanța doar a confirmat decizia din 2007, instanța a hotărât că perioada de arest-53854.html">arestare se va scurge de astăzi. Durata mandatului de arest-53854.html">arestare este de 30 de zile."

Gheorghe Mateuț, avocatul lui Necolaiciuc: Mandatele erau din 2007


În privința unei posibile operații estetice menite să modifice aspectul lui Necolaiciuc, avocatul a demontat acestă supoziție.

"Nu am văzut vreo schimbare. Înfățișarea fizică a lui Necolaiciuc este aceași cu cea de la părăsirea României" a declarat avocatul.

Avocatul Mateuț: Necolaiciuc nu a suferit operații estetice


În privința unor posibile nume sonore ale unor demnitari sau foști demnitari implicați în aceste dosare, Mateuț a declarat că nu au apărut nume noi în aceste spețe.
"Nu există nici o altă persoană implicată în dosar în afară de cele cunoscute", a spus Gheorghe Mateuț.
Citeşte mai multe despre:   CFR,   director,   arest,   arest