Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nelu Tătaru, despre situația de la Ploiești: Avem un management care tratează defectuos situația. Sperăm ca o nouă echipă managerială să pună în practică toate deciziile (VIDEO)

Nelu Tătaru, despre situația de la Ploiești: Avem un management care tratează defectuos situația. Sperăm ca o nouă echipă managerială să pună în practică toate deciziile (VIDEO)

Un articol de: Irina Mina - 26 Oct 2020, 22:49
Nelu Tătaru, despre situația de la Ploiești:  Avem un management care tratează defectuos situația. Sperăm ca o nouă echipă managerială să pună în practică toate deciziile (VIDEO) Foto: Dan Amariei Eveniment

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat luni seară, în cadrul eminiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire, că la Ploiești, unde pacienții stăteau în frig și ploaie, așteptându-și rândul pentru a intra în triajul organizat de medici, este un management care tratează defectuos situația.

Nelu Tătaru: Cunoaștem situația de la Ploiești și nu este singura la Ploiești. Sperăm ca o nouă echipă managerială să pună în practică toate deciziile

Ministrul Sănătății a afirmat că la Ploiești nu este singura situație de acest gen.

”Cunoaștem situația de la Ploiești și nu este singura la Ploiești, unde am avut și discuții încă de acum două săptămâni, încă de acum o lună. Avem un management care tratează defectuos tot ce înseamnă atât primirea urgențe, unde putem vedea aglomerări cu paturile ocupate de izolatoare de la cei suspecți sau cei confirmați până pleacă. Solicitările noastre de atunci au fost încă de a degaja și a însemna ce este suspect câte un pat sau câte un salon pe fiecare secție în acel spital, încât acea unitate de primire urgențe să nu congestioneze”, a spus el.

Oficialul a menționat că au vorbit cu noua conducere a județului și speră ca o nouă echipă managerială să pună în practică toate deciziile.

”Deja am discutat acolo, deja am discutat și cu noua conducere a județului, în subordinea căruia se află și Spitalul Județean Ploiești, și sperăm ca o nouă echipă managerială să pună în practică toate deciziile”, a menționat Nelu Tătaru.

Întrebat de Silviu Mănăstire dacă îi va da afară, ministrul a răspuns: ”Când avem acea coordonare a Spitalelor de Urgențe putem face acest lucru. Acum nu facem decât recomandări coordonatorilor de credit sau celor care au în coordonare sau subordonare aceste unități, în speță, autorităților locale”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Situație revoltătoare la Ploiești: Pacienții au așteptat în ploaie și frig la intrarea în Spitalul Județean

Amintim că, luni dimineață, pacienții stăteau în frig și ploaie la Spitalul Județean Ploiești, așteptându-și rândul pentru a intra în triajul organizat de medici.Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Conducerea Spitalului Județean Ploiești a preluată recent de Bogdan Nica, fostul președinte al DSP Prahova.

Potrivit prahovenilor care așteptau luni dimineață în fața celui mai mare spital din județ, în cortul de triaj intră câte o persoană căreia i se verifică temperatura și care este apoi întrebată la ce secție a unității medicale vrea să ajungă, notează presa locală.

Pacienții spun că au așteptat 30-45 minute în zona de triaj. La coadă au stat inclusiv oameni aflați în scaune cu rotile sau care se deplasau cu ajutorul câtrjelor și care trebuiau să ajungă la secția de ortopedie a spitalului.

La intrarea în spital, oamenii sunt așteptați de o infirmieră care îi lasă să intre pe rând. Potrivit sursei citate, la ușa spitalului există o copertină sub care oamenii s-au înghesuit pentru a se feri de ploaie, condiții în care regula distanțării fizice este aproape imposibil de respectat.

Citeşte mai multe despre:   Nelu Tataru,   coronavirus,   Ploiesti