Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Neregulile de la Spitalul Sf. Maria, protejate de Primăria Capitalei: Mâna dreaptă pe sănătate a primarului Firea este Anca Comănici, a apropiată a lui Narcis Copcă

Neregulile de la Spitalul Sf. Maria, protejate de Primăria Capitalei: Mâna dreaptă pe sănătate a primarului Firea este Anca Comănici, a apropiată a lui Narcis Copcă

Un articol de: - 25 Apr 2017, 16:32
Eveniment

Îțele încâlcite de la Spitalul “Sfânta Maria” duc către Gabriela Firea. Consiliera personală a acesteia este o apropiată a managerului Narcis Copcă.

Anca Comăneci a ocupat funcția de director Administrativ la spitalul condus de Narcis Copcă și " era una dintre persoanele de maximă încredere ale sale! Administrație, achiziție, toate chestiile sensibile, cu bani mulți", a declatrat un doctor din cadrul spitalului pentru Cătălin Tolontan.

Comăneci a bifat multe multe funcții cheie din sistemul sanitar, se arată într-un articol publicat pe tolo.ro.

“Dacă există o funcție sau o instituție în sănătatea și în politica bucureșteană pe care Comănici să n-o fi ocupat, această poziție merită inventată”, spune Tolontan, enumerând lunga listă a funcțiilor acesteia.

Sub semnătura ei ca director administrativ la "Sf Maria" s-au semnat contracte care ridică multe semne de întrebare.

Le precizăm doar pe cele deținute în acest moment: consilier local Sector 1, consilier personal pe sănătate al primarului Gabi Firea și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Sfânta Maria.

Anca este căsătorită cu Răzvan Comănici, unul dintre șefii SRI pe București.

Citeşte mai multe despre:   SRI,   Tolontan
 
 
 
Loading...