Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Judecătorul Lucian Netejoru a primit încă un mandat de trei ani în fruntea Inspecţiei Judiciare după o şedinţă tensionată a CSM

Judecătorul Lucian Netejoru a primit încă un mandat de trei ani în fruntea Inspecţiei Judiciare după o şedinţă tensionată a CSM

Un articol de: Sebastian Pricop - 15 Mai 2019, 15:42
Eveniment

Plenul CSM l-a numit pe judecătorul Lucian Netejoru pentru un nou mandat de trei ani în fruntea Inspecţiei Judiciare după ce a validat prin vot concursul pentru această funcţie.

Şedinţa a fost una tensionată, iar votul din plenul CSM a avut loc după cereri respinse de abţinere a celor cinci membri ai comisiei de concurs, de amânare a dezbaterii şi de anulare a concursului. 

Judecătorii Chiş şi Mateescu au invocat presupuse nereguli în organizarea concursului, solicitând anularea acestuia. Principala problemă ar fi fost anularea fişelor de notare a doi dintre cei cinci membri ai comisiei de concurs. Bogdan Mateescu a adus în discuţie inclusiv o statistică falsă despre acţiunile disciplinare execitate de Inspecţia Judiciară şi respinse de secţiile CSM sau de ÎCCJ, conform stiripesurse.ro.

Judecătorul Lucian Netejoru a obţinut încă un mandat la şefia Inspecţiei Judiciare, în urma concursului organizat pe 28 martie de Consiliul Superior al Magistraturii, el fiind unicul concurent.

Citeşte mai multe despre:   CSM
 
Loading...