Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Protest la Neversea: Mii de oameni au scandat împotriva PSD după o pană de curent în timpul recitalului lui Grasu XXL (VIDEO)

Protest la Neversea: Mii de oameni au scandat împotriva PSD după o pană de curent în timpul recitalului lui Grasu XXL (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 09 Iul 2018, 11:01
Protest la Neversea: Mii de oameni au scandat împotriva PSD după o pană de curent în timpul recitalului lui Grasu XXL (VIDEO) Eveniment

Moment mai puțin așteptat în timpul festivalului Neversea. Rapperul Grasu XXL a rămas fără lumină şi fără sonorizare pe scenă chiar în timpul recitalului. Imediat, miile de oameni de la concert au dat vina pe o conspiraţie împotriva artistului care a scandat împotriva guvernului şi a PSD în timpul unei melodii.

A fost protest spontan la Neversea. Zeci de mii de oameni au strigat împotriva PSD după ce rapperul Grasu XXL a rămas în beznă şi fără sunet pe scenă. Mii de telefoane s-au aprins ca la comandă, iar oamenii au cântat împreună cu artistul.

Totul după ce spectatorii prezenţi la concert rapperului au făcut o legătură între faptul că artistul a rămas fără lumină şi sunet şi mai multe sloganuri antiguvernamentale pe care acesta le-a strigat în timpul unei melodii. 

Concertul artistului s-a reluat după aproape 40 de minute, iar Grasu XXL a încheiat reprezentaţia după alte trei cântece. Organizatorii festivalului au declarat la finalul concertului că a fost vorba despre o problemă tehnică. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Neversea,   Grasu XXL