Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nicolae a cerut detalii despre FUNERALIILE BUNICULUI său. Avocat: Dacă nu primeşte răspuns, merge ca orice cetăţean

Nicolae a cerut detalii despre FUNERALIILE BUNICULUI său. Avocat: Dacă nu primeşte răspuns, merge ca orice cetăţean

Un articol de: - 07 Dec 2017, 19:20
Nicolae a cerut detalii despre FUNERALIILE BUNICULUI său. Avocat: Dacă nu primeşte răspuns, merge ca orice cetăţean Eveniment

Fostul principe Nicolae a trimis o adresă către Familia Regală, prin care cere să i se comunice detalii privind înmormântarea Regelui Mihai, avocatul său precizând că, dacă nu i se va răspunde, va participa la înmormântarea bunicului său din public, relatează Mediafax.

Fostul principe Nicolae a cerut să i se comunice detaliile înmormântării Regelui Mihai, precum şi poziţia sa la funeralii.

„Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc precum orice cetăţean”, a declarat, Radu Enache, avocatul fostului principe.

După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş.

Nicolae Medforth-Mills a fost acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a regelui, la începutul lunii noiembrie, în încercarea de a îşi vizita bunicul după ce starea lui de sănătate s-a înrăutăţit.

 

 

 

 Povestea îngrozitoare din spatele acestei fotografii. Nici după 30 de ani nu a fost deslușit MISTERUL(FOTO)

 

 

Citeşte mai multe despre:   Deces,   nepot