Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nicolae Văcăroiu, despre Corneliu Vadim Tudor: Iubea mult oamenii. Era un om extraordinar de sensibil, nu ținea dușmănie. Condoleanțe pentru această pierdere, nu numai familiei, ci întregii țări (VIDEO)

Nicolae Văcăroiu, despre Corneliu Vadim Tudor: Iubea mult oamenii. Era un om extraordinar de sensibil, nu ținea dușmănie. Condoleanțe pentru această pierdere, nu numai familiei, ci întregii țări (VIDEO)

Un articol de: - 17 Sep 2015, 11:22
Nicolae Văcăroiu, despre Corneliu Vadim Tudor: Iubea mult oamenii. Era un om extraordinar de sensibil, nu ținea dușmănie. Condoleanțe pentru această pierdere, nu numai familiei, ci întregii țări (VIDEO) Eveniment
Nicolae Văcăroiu, președintele Curții de Conturi, fost premier al României și fost președinte al Senatului, a spus joi că Vadim Tudor iubea foarte mult oamenii, în special cei în nevoie.

Corneliu Vadim Tudor va fi condus joi pe ultimul drum, după ce miercuri noapte sute de oameni au stat la căpătâiul acestuia. Tribunul va fi înmormântat cu onoruri militare în cimitirul din Ghencea, lângă părinţii săi, în cavoul deţinut de familie. (Detalii AICI)

"În ultimii 25 de ani am colaborat mult (n.r. cu Vadim), în calitate de parlamentari și senatori ai României. Eram apropiați încă de pe timpul când eram prim-ministru. Iubea mult oamenii, în special cei în nevoie. Încerca să rezolve totul. O mare personalitate, un om de cultură, o persoană complexă. Sigur, mulți îl acuză de atacuri asupra lor. Asta era și pe fondul acestei boli teribile, diabetul. El era un om extraordinar de sensibil, nu ținea dușmănie. Din când în când mai venea pe la mine și discutam. Ne-am auzit la un telefon în urmă cu o lună de zile. Condoleanțe pentru această pierdere, nu numai familiei, ci întregii țări. Va trebui să găsim soluții să ajutăm și familia"
, a spus Văcăroiu.

Nicolae Văcăroiu, despre Corneliu Vadim Tudor: Iubea mult oamenii. Era un om extraordinar de sensibil, nu ținea dușmănie