Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Noi detalii despre femeia ucisă și incendiată în Giurgiu: ”Totul indică o legătură apropiată între victimă și autor

Noi detalii despre femeia ucisă și incendiată în Giurgiu: ”Totul indică o legătură apropiată între victimă și autor

Un articol de: Catinca Giosanu - 08 Noi 2020, 17:46
Noi detalii despre femeia ucisă și incendiată în Giurgiu: ”Totul indică o legătură apropiată între victimă și autor Sursa Foto: Poliția Română Eveniment

Au apărut noi detalii despre tânăra ucisă și incendiată, pe un câmp din apropiere de Ghimpați. Criminologul Dan Antonescu a făcut dezvăluiri despre crima care a șocat întreaga țară.

Deși a trecut mai bine de o săptămână de când o femeie a fost găsită moartă și incendiată pe un câmp din județul Giurgiu, criminalul este și acum în libertate. 

 

 

Noi detalii despre femeia ucisă și incendiată pe un câmp din Giurgiu

 

 

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani, era divorțată și avea un copil în vârstă de doar opt ani. Femeia locuia în localitatea Buftea din municipiul Ilfov, însă nicio persoană din familia ei nu a anunțat dispariția sa. Agenții de poliție și procurorii care se ocupă de caz au reușit să o identifice în baza amprentelor.

Cu toate că trupul femeii era carbonizat în proporție de 90%, degetele de la o mână au rămas intacte, astfel că polițiștii criminaliști au reușit să preleveze amprente și astfel au găsit-o pe tânăra de 32 de ani în baza de date a poliției, ea având cazier.

Potrivit anchetatorilor, cercul de suspecți s-a restrâns. Prin urmare, organele de poliție estimează că nu va mai dura mult până criminalul va fi găsit.

Până acum au fost audiați șoferii care au trecut pe drumul unde femeia a fost incendiată. Oamenii legii au vrut să verifice și dacă au existat cumva camere de bord care să fi surprins momentul incendiului.A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Anchetatorii nu oferă mai multe detalii din anchetă pentru că autorul sau autorii se află încă în libertate. Sunt luate însă mai multe ipoteze în calcul, inclusiv faptul că femeia ar fi fost luată „la ocazie” pentru oferirea de servicii sexuale.

 

 

Criminolog: „De ce s-ar fi mai chinuit să o pună într-un geamantan dacă ei nu aveau nicio legătură?”

 

 

Criminologul Dan Antonescu spune că totul indică o legătură apropiată între victimă și autorul crimei.

Partea cea mai grea, obositoare, a anchetei a trecut, adică identificarea victimei, și acum se merge concentrat pe autor. Locul unde a fost comisă crima este în strictă legătură cu autorul, motiv pentru care autorul a fost obligat să transporte acel cadavru din locuința respectivă, fie a lui, fie a unui apropiat, fie un garaj, fie un loc de muncă, oricum, ceva, un loc, pe care pe el l-ar fi incriminat dacă victima ar fi fost găsită acolo sau chiar și în locuința victimei, pentru că înseamna că era un obișnuit al victimei și firesc ar fi intrat în vizorul anchetatorilor, dacă ea ar fi fost găsită în locuința ei”, a explicat Dan Antonescu într-o intervenție la Digi24.

Întrebat despre ipoteza ca femeia să fi fost luată „la ocazie”, criminologul este sceptic.

„De ce s-ar fi mai chinuit să o pună într-un geamantan, de ce să-i dea foc, dacă ei nu aveau nicio legătură, dacă n-au interacționat până atunci niciodată? Putea să o arunce pe câmp oriunde și și-ar fi văzut de drum mai departe, nu se mai încurca cu geamantane, cu foc. De ce să facă asta? Încercăm totuși să găsim o logică într-o faptă ilogică. Autorul a incendiat victima și nu i-a lăsat niciun fel de obiecte, fie de valoare, fie de vestimentație, care să ajute la identificarea ei, era interesat ca ea să nu fie identificată, pentru că e clar că face parte din cercul relațional al victimei și ar fi intrat în vizorul anchetatorilor”, a mai spus Dan Antonescu.

Citeşte mai multe despre:   fata incendiata,   Stiri Giurgiu,   Stiri Buftea