Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Noi dezvăluiri despre Gheorghe Nichita: Edilul a jurat la Mormâtul Sfânt că nu-și urmărește iubita

Noi dezvăluiri despre Gheorghe Nichita: Edilul a jurat la Mormâtul Sfânt că nu-și urmărește iubita

Un articol de: B1 TV - 15 Mai 2015, 08:22
Noi dezvăluiri despre Gheorghe Nichita: Edilul a jurat la Mormâtul Sfânt că nu-și urmărește iubita Foto: B1 TV Eveniment

Dezvăluiri incredibile făcute de avocatul Adinei Samson, fostă iubită a lui Gheorghe Nichita. Potrivit acestuia, primarul ieşean a dus-o pe iubita sa la Mormântul Sfânt din Ierusalim, unde i-a jurat că nu o urmăreşte cu poliţia , informează B1 TV. În plus, edilul i-ar fi promis Adinei Samson că o va numi chiar pe ea şefă a poliţiei locale, asta doar dacă îl va ierta.

”Mesajele pe care i le trimitea uneori frizau patologicul. Trăia stări diferite, ba o amenința, ba se milogea să se împace, ba se jura că nu a pus pe nimeni să o urmărească, ba jura pe Mormântul Sfânt de la Ierusalim că se va cuminți, peste două zile uita, acesta este Nichita. Gheorghe Nichita, într-un mesaj, îi propunea să ajunga șefa poliției locale”, susține Dragomir Tomașeschi, avocatul Adinei Samson.

Şi nu sunt singurule acuzaţii grave care i se aduc lui Gheorghe Nichita. Mihai Cozma, fost ofiţer de Securitate şi fost colonel DGIPI susţine că Adina Samson nu ar fi fost singura femeie care a căzut victimă geloziei primarului. Cozma a declarat că are dovezi potrivit cărora Nichita ar mai fi avut un scandal cu o altă amantă pe care a bătut-o. Scena s-ar fi petrecut în urmă cu 16 ani, pe vremea când actualul edil ocupa funcţia de director al regiei de apă şi canalizare din Iaşi.

”Persoana respectivă era o femeie frumoasă, deșteaptă și cu funcție. A dus-o la Paris, a dus-o la cutare și s-a lăsat cu bătaie până la urmă și nu numai el, a aflat și nevastă-sa, doamna profesoara, care pozează în persoana miloasă misterioasă și a bătut-o pe femeia aia cu bărdița în Parcul Copou. A aflat de această relație neoficială și s-a dus și i-a aplicat o corecție”, a declara colonelul în rezervă Mihai Cozma.

Fostul colonel mai spune şi că detectivul particular tocmit s-o urmărească pe Adina Samson a fost de fapt plătit în baza unui contract încheiat cu Ştefan Avârvarei, adjunctul Poliţiei Locale Iaşi.

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Nichita,   iubita,   primar,   Stiri Iasi