Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment NOI IMAGINI DRAMATICE cu fetița din Mehedinți: Familia adoptivă reacționează. Acuzații pentru asistenta maternală 

NOI IMAGINI DRAMATICE cu fetița din Mehedinți: Familia adoptivă reacționează. Acuzații pentru asistenta maternală 

Un articol de: B1 TV - 22 Iun 2019, 21:53
NOI IMAGINI DRAMATICE cu fetița din Mehedinți: Familia adoptivă reacționează. Acuzații pentru asistenta maternală  Eveniment

Familia adoptivă a fetiţei din Baia de Aramă face primele declaraţii, prin intemediul avocatului lor. La o zi după scenele care au scandalizat o ţară întreagă, părinţii anunţă că au devenit părinţii fetei, printr-o hotărâre irevocabilă a Curţii de Apel Craiova, din aprilie anul acesta, şi susţin că femeia care a crescut-o pe copilă în ultimii ani a urmărit doar banii de pe urma fetei, ca asistent maternal, informează B1 TV.  

REPEDE CLICK AICI: ORICE ROMÂN ADEVĂRAT TREBUIE SĂ VADĂ ACESTE 50 DE POZE !!!

Într-o cerere de respectare a dreptului la replică, semnata de avocata lor, familia adoptivă susţine că pe 23 aprilie i-a încetat dreptul de asistent maternal celei care a avut-o în grijă pe fetiţă. 

”De două luni, (...) au reţinut fiica noastră fără niciun drept şi nu i-au permis acesteia niciun contact cu noi, părinţii săi, deşi nu au niciun drept în acest sens. Încalcă obligaţiile instituite de instanţele de judecată”, se arată în cererea de respectare a dreptului la replică, transmisă de cei doi soți prin intermediul avocatului lor. 

REPEDE CLICK AICI: GATA, ADIO DĂNCILĂ! ARE LEGĂTURĂ CU UN MARE BOSS EUROPEAN!

Cei doi mai spun că alături de Autoritatea Naţională pentru Adopţii, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi au formulat plângeri penale împotriva primei familii la care a stat copila pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 

Familia adoptivă vine și cu alte documente anexate cererii de respectare a dreptului la replică. Aceştia susţin că deţin cele două declaraţii scrise prin care fosta asistenta maternală care a avut grijă de fetiță nu dorește să o adopte pe aceasta. Ei spun despre femeie că: ”din orgoliu şi urmărind să păstreze pe nedrept salariul de asistent maternal şi să manipuleze şi să abuzeze şi mai mult de fiica noastră minoră, a iniţiat câteva materiale video în cadrul unui post tv local. (...)

Nu am considerat că este necesar să reacţionăm, tocmai având în vedere interesul superior al fiicei noastre minore, pentru a nu provoca agitaţie sau traume copilei”. 

REPEDE CLICK AICI: AI PISICĂ? NU EZITA NICIO SECUNDĂ ȘI INTRĂ SĂ VEZI POZELE ASTEA !!!Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Ei au mai transmis că după scandalul de vineri dimineață, fetița se simte bine.

”Sorina este bine, a fost puțin speriată, dar s-a liniștit, a mâncat și este bine. Am făcut un fel de înțelegere, ca sa zic așa, a promis că se va împrieteni cu noi, că vom fi prieteni, iar când va fi mare va face ce vrea ea. Referitor la ce s-a întâmplat, autoritățile au făcut ce ar fi trebuit să facă pentru a lua un copil care era ținut acolo ilegal. A fost tot timpul un psiholog cu Sorina, iar acum, așa cum am spus, este bine”, au precizat părinții adoptivi. 

Acest drept la replică a apărut dupa ce mass-media a intrat în posesia altor imagini cutremurătoare cu fetița de 9 ani luată cu forţa din casa în a crescut, situaţă în oraşul mehedinţean Baia de Aramă.  

Filmarea arată cum fetița se împotriveşte procuroarei din răsputeri. Deşi tipă şi se zbate, micuţa este luată pe sus de femeie şi dusă cu forţa într-o maşină.
 

Citeşte mai multe despre:   Mehedinţi