Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Noi tot judecăm și întrebăm de ce nu a rămas Regele aici, dar ce am făcut noi pentru el?” Marius Ghilezan: Foști FSN-iști înainte îl fugăreau pe autostradă și azi sunt promonarhici. E semn că Regele a biruit (VIDEO)

”Noi tot judecăm și întrebăm de ce nu a rămas Regele aici, dar ce am făcut noi pentru el?” Marius Ghilezan: Foști FSN-iști înainte îl fugăreau pe autostradă și azi sunt promonarhici. E semn că Regele a biruit (VIDEO)

Un articol de: - 08 Aug 2016, 21:57
”Noi tot judecăm și întrebăm de ce nu a rămas Regele aici, dar ce am făcut noi pentru el?” Marius Ghilezan: Foști FSN-iști înainte îl fugăreau pe autostradă și azi sunt promonarhici. E semn că Regele a biruit (VIDEO) Eveniment

Noi tot judecăm și tot întrebăm de ce Regele Mihai nu a rămas aici, dar ce am făcut noi pentru el?, s-a întrebat retoric Marius Ghilezan, jurnalist monarhist, invitat în emisiunea moderată de Nadia Ciurlin, pe B1 TV.

Acesta a mai susținut că noi, românii, ar fi trebuit să le cerem politicienilor să-l pună pe tron pe Regele Mihai măcar pentru o zi, căci asta ar fi fost împlinirea istorică a vieții sale, dar nu am făcut nici măcar acest lucru, iar acum ne întrebăm de ce Regele nu vine în România.

Tatăl meu e medic lângă Săvârșin și oamenii de la țară îl iubesc foarte mult pe Rege și de sărbători era prezent acolo. Are o priză fantastică și o carismă nemaipomenită, dar probabil a  obosit. Clima din Elveția e mult mai tihnită. Ionii negativi sunt mult mai buni pentru sănătate. Gândiți-vă că are o vârstă. Cât putem să cerem noi ca popor?

De asta am și scris astăzi un editorial că România nu e a lucrului bine făcut, ci a parastasului bine făcut. De ce ne adunăm toți nepoții, rudele doar la catafalcul mortului? De ce nu l-am apreciat și nu am reușit să-l punem în valoare și în timpul vieții? De ce nu am reușit să construim un proiect împreună cu Monarhia?

Azi toate televiziunile abundă de elogii din partea unor foști FSN-iști care înainte îl fugăreau pe autostradă și azi sunt promonarhici. E semn că Regele Mihai a biruit, dar nu e suficient. E o victorie de etapă. Mai mult nu s-a putut. Faptul că s-a retras acolo e un semn al înaintării în vârstă, poate și o tristețe.

Noi tot judecăm și tot întrebăm de ce nu a rămas aici, dar ce am făcut noi pentru el? Noi puteam să facem în două zile o Adunare constituantă și să punem pe tron pentru o zi. Ar fi fost împlinirea istorică a vieții lui. Noi ce să cerem? Noi ar fi trebuit să le cerem politicienilor să-l aducă pe tronul care, negreșit, îi aparținea”, a susținut Marius Ghilezan.

Marius Ghilezan: Noi tot judecăm și întrebăm de ce nu a rămas Regele aici, dar ce am făcut noi pentru el?

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   Regele Mihai