Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Noii miniștri ai Educației, Transporturilor și Relației cu românii de pretutindeni au depus jurământul. Klaus Iohannis: Aveți domenii sensibile și grele de păstorit (VIDEO)

Noii miniștri ai Educației, Transporturilor și Relației cu românii de pretutindeni au depus jurământul. Klaus Iohannis: Aveți domenii sensibile și grele de păstorit (VIDEO)

Un articol de: - 07 Iul 2016, 17:27
Noii miniștri ai Educației, Transporturilor și Relației cu românii de pretutindeni au depus jurământul. Klaus Iohannis: Aveți domenii sensibile și grele de păstorit (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Noii miniștri ai Educației, Tranporturilor și pentru Relația cu românii de pretutindeni au depus joi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

Astfel, rectorul Universității din București, Mircea Dumitru a preluat conducerea ministerului Educației, noul ministru al Transporturilor a devenit Sorin Bușe, în timp de conducerea departamentului pentru relațiile cu Diaspora a fost preluat de Maria Ligor.

La finalul ceremoniei, președintele Klaus Iohannis a avut un mesaj pentru fiecare dintre aceștia, precizând că au preluat domenii greu de gestionat.

Noii miniștri ai Educației, Tranporturilor și Relației cu românii de pretutindeni au depus jurământul

”Dați-mi voie să vă felicit pentru preluarea mandatului de ministru. Aveți domenii sensibile și grele de păstorit, vă doresc să aveți mult succes.

Doamna ministru, Diaspora, românii din afara granițelor țării sunt în atenția noastră și nădăjduiesc că veți găsi căile cele mai potrivite de a le arăta că ne pasă de ei și vă rog să îi convingeți că avem nevoie de ei.

Domnule ministru al Transporturilor, pe oricine întrebați de ce are nevoie România pentru a se dezvolta mai bine, o să vă spună că de infrastructură, deci este clar că toată lumea va fi cu ochii pe dumneavoastră pentru a mișca lucrurile.

Domnule ministru al Educației, dumneavoastră preluați un domeniu care, din mai multe motive, îmi este foarte drag. Noi am discutat în repetate rânduri despre ce ar trebui făcut și am constat că avem abordări similare. Sunt multe lucruri de rezolvat. Eu vă doresc mult succes, aveți grijă de România educată!”, le-a transmis Klaus Iohannis noilor membri ai Cabinetului Cioloș.Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO)

Premierul Dacian Cioloș a anunțat marți remanierea a patru membri ai Guvernului. Este vorba despre ministrul Educației, Adrian Curaj, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan și ministrul delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, Dan Stoenescu. (Detalii AICI)

Doar trei dintre noii miniștri au depus jurământul în cadrul ceremoniei de joi, întrucât la ministerul Comunicațiilor a fost desemnat ca interimar Dragoș Tudorache, șeful cancelariei prim-ministrului.

 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   ministrul educatiei,   ministrul Transporturilor