Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nokia anunță concedierea a 120 de angajați din Cluj

Nokia anunță concedierea a 120 de angajați din Cluj

Un articol de: - 27 Apr 2011, 12:46
Nokia anunță concedierea a 120 de angajați din Cluj Foto: androidauthority.com Eveniment

Nokia a anunțat, miercuri, că va disponibiliza circa 120 de angajați din cadrul centrului de Cercetare și Dezvoltare din Cluj, informează Mediafax.

"Ca parte a procesului de aliniere la strategia Nokia, se estimează că anunțul privind reducerea forței de muncă va avea impact asupra sitului de Cercetare și Dezvoltare aflat în cadrul Olympia Business Center din Cluj. Se preconizează că vor fi afectate aproximativ 120 de persoane. Nokia estimează că până la sfârșitul trimestrului al treilea 2011, proiectele curente desfășurate în această locație vor fi diminuate complet", arată un comunicat al companiei.

Producătorul finlandez de telefoane mobile a asigurat că operațiunile de cercetare și dezvoltare din România vor continua în alte centre de la nivel mondial.

Decizia companiei a fost luată în urma obiectivului propus, respectiv de a reduce cu un miliard de euro cheltuielile operaționale neauditate IFRS ale diviziei Servicii și Dispozitive.

Angajații care ar putea fi afectați de planurile de reducere vor rămâne pe statele de plată Nokia până la sfârștiul acestui an.

Citeşte mai multe despre:   Nokia,   disponibilizari,   Stiri Cluj-Napoca