Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Norvegia va trimite militari în Siria pentru a instrui şi susţine trupele siriene în lupta contra ISIS (VIDEO)

Norvegia va trimite militari în Siria pentru a instrui şi susţine trupele siriene în lupta contra ISIS (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Iun 2016, 10:47
Norvegia va trimite militari în Siria pentru a instrui şi susţine trupele siriene în lupta contra ISIS (VIDEO) Eveniment

Norvegia a decis să se implice activ în lupta internaţională împotriva terorismului. Vara aceasta, 60 de militari norvegieni vor ajunge în Siria pentru a instrui şi susţine trupele siriene în lupta împotriva grupării Statul Islamic. Alţi 120 de soldaţi ai armatei norvegiene vor avea misiunea de a antrena trupele kurde din Irak, informează B1 TV.

Guvernul de la Oslo a aprobat implicarea armatei în conflictele din Siria, în scopul sprijinirii forţelor coaliţiei împotriva organizaţiei Statul Islamic. Conform Ministrului norvegian al Apărării, decizia a venit pe fondul progreselor înregistrate de armata siriană în lupta împotriva radicalilor islamişti.

În acest context, s-a considerat imperativă implicarea armatei norvegiene în instruirea şi consilierea trupelor siriene, precum şi participarea la lupte.
Astfel, în vara aceasta, 60 de soldaţi norvegieni vor fi dislocaţi în Iordania, cu misiunea de a susţine trupele locale şi de a le asigura pregătire militară. Tot în perioada următoare, alţi 120 de militari ai armatei Norvegiei vor fi trimişi în nordul Irakului pentru a antrena trupele kurde în lupta împotriva teroriştilor.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Norvegia va trimite militari în Siria pentru a instrui şi susţine trupele siriene în lupta contra ISIS

Citeşte mai multe despre:   Norvegia