Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nostradamus: Profeția TERIFIANTĂ pentru 2020. Ce ne așteaptă în scurt timp

Nostradamus: Profeția TERIFIANTĂ pentru 2020. Ce ne așteaptă în scurt timp

Un articol de: B1.ro - 14 Noi 2019, 13:06
Eveniment

Nostradamus a prevăzut cum se va schimba omenirea până în 2023, când va fi mare cumpănă mondială, scrie Kanal D.

CRISTIAN POMOHACI A FĂCUT RAVAGII PE SCENĂ! NIMENI NU SE AȘTEPTA SĂ O FACĂ ÎN PUBLIC! FANII ȘI-AU PUS MÂNA LA OCHI (IMAGINI BOMBĂ)

Dacă pentru 2019, marele profet anticipa (corect) că puterea politică începe să-și piardă supremația, iar oamenii spre întorc cu fața către Dumnezeu, despre 2020 a prevăzut că va fi un an în care distrugerile pierd din amploare și conștiința spirituală începe să câștige teren. 

Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Război Mondia a început încă din 2015 și va dura până în 2023. Cauza războiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Dacă stăm și observăm atacurile cu bombă din ultimii ani, ne dăm seama că Nostradamus nu a fost departe de adevăr.

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZĂ

Până în 2023 profețiile sunt și mai sumbre! Aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele.

Nostradamus este cu siguranţă una dintre cele cunoscute persoalităţi ale istoriei. Notorietatea i se trage de la celebrele sale profeţii şi previziuni. Dincolo de astrologie, Nostradamus a fost un medic talentat, dar şi un personaj controversat specializat în arta ocultismului.

ȘOC ÎN LUMEA MONDEANĂ! ANDREEA BĂLAN, PRINSĂ ÎN FAPT: „SE POATE ȘI ÎN PATRU”! (GALERIE FOTO INCEDNIARĂ)

Cu siguranţă toată lumea a auzit de Nostradamus. Un personaj medieval renumit pentru capacitatea de a ghici, prin metode ştiinţitice, evenimente dintr-un viitor îndepărtat. Profeţiile lui Nostradamus, scrise acum aproximativ 500 de ani, fac şi astăzi înconjurul lumii, iar francezul este unul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai ocultismului. Dincolo de astrologie şi profeţiile despre viitor, Nostradamus a avut o viaţă aventuroasă, marcată de călătorii îndelungate, experienţe extrasenzoriale, fuga de Inchiziţie, dar şi de o carieră medicală excepţională, dar pe nedrept puţin amintită.

 

Citeşte mai multe despre:   Nostradamus
 
Loading...