Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nou caz de abuz la o creșă din Suceava: Aceeași asistentă, acuzată că a lovit un copil cu capul de calorifer

Nou caz de abuz la o creșă din Suceava: Aceeași asistentă, acuzată că a lovit un copil cu capul de calorifer

Un articol de: B1 TV - 01 Aug 2013, 21:06
Nou caz de abuz la o creșă din Suceava: Aceeași asistentă, acuzată că a lovit un copil cu capul de calorifer Foto: Bzi.ro Eveniment

După cazul copilului de trei ani lovit de o angajată de la o creșă din Suceava, și alți părinți au hotărât să rupă tăcerea și să povestească experiențe asemănătoare prin care au trecut copiii lor. Mama unei fetiţe de trei ani susţine că aceasta a fost lovită cu capul de un calorifer, de aceeasi asistenta medicala, în aceeaşi creşă

”În momentul în care am văzut cazul copilului cu părul smuls, am avut un șoc, am început să plâng, pe loc, m-am simțit vinovată pentru că am tăcut”, a povestit plină de remușcări mama fetiței.

Femeia a povestit cum, în urmă cu un an şi jumătate, fetiţa ei, înscrisă tot la Creşa nr. 1 din Suceava, a fost lovită de aceeaşi asistentă medicală cu capul de un calorifer. Într-o zi, femeia s-a dus să-şi ia fetiţa de la creşă. Era tristă și stătea într-un pătuț, izolată de ceilalți copii.

”Da, a fost și fetița mea acolo, am trecut și noi prin trauma creșei din Suceava. Nu am recunoscut-o, am văzut asistenta că a luat copilul respectiv și-l aducea spre mine, mi l-au adus în brațe. Am intrat pur și simplu în stare de șoc, nu-mi venea să cred că e ea”, povestește femeia.

Îngrijitoarele i-au spus că fetiţa a căzut de pe oliţă. După câteva zile, femeia a aflat de la o altă angajată a unităţii că, de fapt, copila a fost lovită de asistenta medicală cu capul de calorifer.

Mama spune că fetița ei a trecut cu greu peste acele momente de groază.

”Au urmat câteva luni în care a trebuit să avem o grijă deosebită de ea. Dintr-un copil vesel și comunicativ a devenit un copil tăcut, retras, plângea noaptea în somn”, a mai spus femeia.  

Miercuri, un băiat de trei ani a fost mutilat tot în incinta Creşei nr.1 din Suceava. Mama băieţelului cu părul smuls a făcut deja o plângere la Direcţia de Asistenţă Socială şi la Protecţia Copilului din Suceava. Copilul de trei ani va fi consiliat psihologic, iar mama acestuia va primi consiliere juridică, dacă va dori să se adreseze instanţei.


Un alt caz de copil abuzat la o creșă din Suceava
Embed:

Citeşte mai multe despre:   abuz,   Stiri Suceava,   asistenta