Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nou protest al lui Csibi Barna, extremistul care l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu: Moldova nu e România! (VIDEO)

Nou protest al lui Csibi Barna, extremistul care l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu: Moldova nu e România! (VIDEO)

Un articol de: - 30 Noi 2012, 21:29
Nou protest al lui Csibi Barna, extremistul care l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu: Moldova nu e România! (VIDEO) Eveniment

Csibi Barna, extremistul care l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu în 2011 în piața centrală din Miercurea Ciuc, recidivează înaintea Zilei Naționale a României. El a fost prezent la mitingul autonomist de la Sfântu Gheorghe cu o pancartă pe care scria: ”Moldova nu este România!”.

"Vreau să atrag atenția locuitorilor că anul trecut, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, am fost umiliți de membrii organizației Noua Dreaptă, cu sprijinul Poliției, Jandarmeriei și al autorităților române. Au strigat  “România Mare-vechile hotare”, “Basarabia e România” și “Ținutul Secuiesc- pământ românesc. Au mai strigat și  “Afară cu ungurii din țară”, iar autoritățile române au subliniat că fiecare are dreptul la libera exprimare", a spus Barna, citat de Știrile de Cluj.

"Eu comercializez tricouri imprimate cu mesajul: “Ținutul Secuiesc nu este România, pe o harta a României din 1914, când Transilvania nu aparținea de România, iar pentru asta autoritățile române mă anchetează și vor să mă închidă pentru rasism și fascism. Cum se poate așa ceva? Vreau să atrag atenția opiniei publice din Miercurea-Ciuc că ceva nu este în ordine", a mai strigat bărbatul la portavoce.

Csibi Barna: Moldova nu este România!
Embed:
 

Citeşte mai multe despre:   Harghita