Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nou scandal la Spitalul Sf. Pantelimon! Medicul care a dezvăluit că șefa secției ATI administrează medicamentele preferențial, hărțuită de colegi (VIDEO)

Nou scandal la Spitalul Sf. Pantelimon! Medicul care a dezvăluit că șefa secției ATI administrează medicamentele preferențial, hărțuită de colegi (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Aug 2016, 12:16
Nou scandal la Spitalul Sf. Pantelimon! Medicul care a dezvăluit că șefa secției ATI administrează medicamentele preferențial, hărțuită de colegi (VIDEO) Eveniment

Nou scandal la Spitalul Pantelimon. Medicul Elena Voicu, cea care a dezvăluit că medicamantele din programul naţional pentru ATI erau încuiate în dulap, revine cu noi acuzaţii. Voicu susţine că este hărţuită de şefi. În plus, cadrul medical a declarat că şi alte probleme grave sunt ţinute sub preş, arată B1 TV.

"Nu știu de ce este această frică. Să nu spunem aia, să nu facem aia", a mărturisit medicul Elena Voicu.

"Până la ce nivel au mers amenințările?", a fost întrebată medicul.

"Amenințări am primit și în ziua cu interviul atunci, am fost amenințată, de un chirurg, un șef de secție de la chirurgie".

"Fosta șefă v-a amenințat?", a fost întrebată aceasta.

"Păi, indirect mă amenință, prin colegi, făcându-i să nu vorbească cu mine", a explicat aceasta.

Și asta nu e tot. Dacă problemele făcute publice s-au rezolvat, altele, la fel de grave, se pare că sunt ascunse sub preș.

"Suntem zile în șir în care nu există medic în terapie! Este un adevăr! Ce ne facem dacă între timp face un pacient stop cardio-respirator și noi suntem pe celelalte săli?", a semnalat același medic.

Elena Voicu este medicul a înregistrat-o pe șefa secţiei de terapie intensivă în timp ce explica modul în care trebuiau triaţi pacienții pentru tratament.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Prezenți la Spitalul Sfântul Pantelimon, echipa B1 TV s-a lovit de un zid de tăcere, aceștia fiind pasați, începând de la manager, până la purtătorul de cuvânt, motivând că sunt în concediu sau că au ieșit din tură.

Spitalul Sf. Pantelimon: Medicul care a dezvăluit că șefa secției ATI administrează medicamentele preferențial, hărțuită de colegi

 

Citeşte mai multe despre:   scandal,   spital,   medici