Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Noua escrocherie a deținuților: Metoda ”Premii de la Andreea Marin”

Noua escrocherie a deținuților: Metoda ”Premii de la Andreea Marin”

Un articol de: - 22 Sep 2013, 14:04
Noua escrocherie a deținuților: Metoda ”Premii de la Andreea Marin” Foto: evz.ro Eveniment

După ce metoda ”Accidentul” a fost deconspirată, deținuții din penitenciare au găsit o alta prin care să înșele lumea. Metoda ”Premii de la Andreea Marin” este noua escrocherie a deținuților, relatează Evenimentul Zilei.

Astfel escrocul își anunță victima că a câștigat un premiu de câteva mii de euro, iar pentru a intra în posesia banilor trebuie să achite o taxă de câteva sute de lei.

Laurenţiu Dumitru (condamnat pentru înşelăciune), un escroc aflat deja sub nasul a zeci de gardieni în penitenciarul de la Giurgiu, a fost demascat de o bunicuţă din Capitală. Aceasta şi Poliţia au organizat un flagrant când o complice a lui Dumitru, de 21 de ani, aflată în libertate, s-a întâlnit cu bunicuţa pentru a ridica taxa.

Andreea Marin a aflat despre acest lucru și a postat pe Facebook un mesaj în care îi atenționează pe oameni.

"ATENȚIE!!! Aflu că un grup de escroci sună pe diverse telefoane și promit oamenilor premii din partea mea, iar pentru aceste premii mari le cer să plăteasca taxe, sume de bani așadar. E important să știți de la sursă: nimeni nu vă va suna în mod real din partea Andreei Marin, nu există asemenea premii, e doar o modalitate de a vă păcăli pentru a scoate bani din buzunarul Dvs. Un gând bun, Andreea", a scris vedeta.

Citeşte mai multe despre:   detinuti