Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Noul ministru al Cercetării a explicat de ce crede că omul nu se trage din maimuță: ”Când am spus că Teoria lui Darwin are nişte probleme, are nişte probleme”

Noul ministru al Cercetării a explicat de ce crede că omul nu se trage din maimuță: ”Când am spus că Teoria lui Darwin are nişte probleme, are nişte probleme”

Un articol de: B1.ro - 29 Oct 2018, 11:53
Noul ministru al Cercetării a explicat de ce crede că omul nu se trage din maimuță: ”Când am spus că Teoria lui Darwin are nişte probleme, are nişte probleme” Foto: facebook.com/nicolae.hurduc Eveniment

Nicolae Hurduc, noul ministru al Cercetării, a explicat de ce consideră că omul nu se trage din maimuță.

„Când am spus că Teoria lui Darwin are nişte probleme, are nişte probleme. Deja, din cele patru idei care au stat la baza teorie evoluţionismului, una a fost demonstrată că nu-i corectă. E normal, este o teorie care a fost emisă în 1860. În anul 2018, deja s-au făcut paşi în ce priveşte cunoaşterea, la nivel de genetică. Mă refer la aspecte legate de structura ADN-ului, la mesaje genetice, deci n-am lansat o vorbă care să aibă impact în ziar”, a declarat acesta într-o conferință de presă.

În ceea ce privește teoria universurilor paralele, Nicolae Hurduc a afirmat că ”e o teorie cu modele matematice care are în spate fizicieni de marcă precum Stephen Hawking. Sunt nişte teorii mai noi, pe care lumea nu le ştie şi atunci le interpretează în funcţie de nivelul de înţelegere al fiecăruia. Dar vreau să spun că ceea ce am afirmat are baze ştiinţifice”, scrie hotnews.ro.

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Hurduc