Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Noul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul Pasajului Ciurel (VIDEO)

Noul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul Pasajului Ciurel (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iun 2016, 11:29
Noul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul Pasajului Ciurel (VIDEO) Foto: B1TV Eveniment

Prezent pe șantierul Pasajului Ciurel, primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a verificat stadiul lucrăriilor și a făcut mai multe lămuriri despre stadiul proiectului pentru presa prezentă la fața locului.

Gabriela Firea a cerut lămuriri constructorilor despre ce poate să facă în plus Primăria Capitalei și Consiliul General pentru ca lucrarea să respecte termenele de construcție. Ea a transmis ca știe că PUZ-ul pentru această zonă a fost contestat de mai multe ori și că este nevoie de o aproabare de la mediu și de la APM și de o renegociere pentru anumiți termeni financiari pentru achiziții.

Reprezentantul constructoriilor a spus că beneficiază de o finanțare din partea beneficiarului și de plata facturilor la timp. El a mai declarat că a avut parte de o schimbare privind standardele de construcții trecând pe Eurocoduri, după ce în 2007 proiectul a fost întocmit pe norme românești.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Primarul Gabriela Firea i-a invitat pe aceștia la sediul primăriei pentru a discuta cu contractul și actele adiționale pe masă.

Intrebați despre sumele necesare pentru derularea proiectul, reprezentanții constructorilor au afirmat ca pâna acum s-au platit circa 63 de milioane, și in plus alți 23 de milioane pentru expropieri si pentru anumite construcții adiacente, în acest moment fiind lucrări neplătite de aproximativ 5 milioane.

Gabriela Firea în inspecție la Pasajul Ciurel

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   Stiri Bucuresti,   Primaria Municipiului Bucuresti