Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Nu a fost sinucidere". Dezvăluirile Ulianei, soția lui Dan Condrea: Își pregătise bagajul pentru închisoare (VIDEO)

"Nu a fost sinucidere". Dezvăluirile Ulianei, soția lui Dan Condrea: Își pregătise bagajul pentru închisoare (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 27 Iun 2016, 11:50
"Nu a fost sinucidere". Dezvăluirile Ulianei, soția lui Dan Condrea: Își pregătise bagajul pentru închisoare (VIDEO) Foto: RTV Eveniment

Scandalul Hexi Pharma revine! De data aceasta dezvăluirile le face chiar soţia lui Dan Condrea. Într-un interviu pentru RTV, Uliana Ochinciuc a mărturisit că afaceristul se pregătea intens pentru închisoare!

Condrea se aştepta să fie reţinut şi chiar se interesase ce lucruri avea voie să își pună în bagaj pentru a le folosi după gratii.

Cât despre relaţia soţului său cu serviciile, Ochinciuc a declarat că nu ştie ca acesta să fi avut prieteni în SIE sau SRI.Nu o să-ți vină să crezi CÂT costă un meniu de nuntă gătit de către chef Florin Dumitrescu

"Nu a fost sinucidere". Dezvăluirile Ulianei, soția lui Dan Condrea: Își pregătise bagajul pentru închisoare

Uliana: Eu, ca soție, cred că a fost accident.

Realizator tv: Își pregătise bagajul?

Uliana: Da, își pregatise bagajul, să îl ia în momentul în care va fi arestat. Stătea toată ziua și se uita pe lista de obiecte permise în penitenciar. L-am surprins de multe ori făcând lucrul ăsta.

Scandalul dezinfectanţilor diluaţi l-a afectat profund pe Dan Condrea, a dezvăluit soţia sa. Afaceristul se aştepta ca în orice moment să fie trimis după gratii şi venea schimbat de la întâlnirile cu avocaţii. Deşi nu crede în varianta sinuciderii soţului său, Uliana Ochinciuc a recunoscut că acesta şi-a pregătit, precaut, încă din 2013 testamentul şi că Dan Condrea ar fi preferat moartea în locul grijilor care îi măcinau în ultima vreme viaţa.

Realizator tv: Când ați vorbit cu soțul dvs ultima oară?

Uliana: La ora 6.Mi-a spus că vine acasă.

Faptul că drumul spre casă al afaceristului s-a sfârşit tragic i-a şocat pe membrii familiei. Dan Condrea fusese citat la Parchet şi urma să se întâlnească în ziua următoare cu avocaţii pentru o nouă rundă de discuţii, a dezvăluit Ochinciuc. Condrea credea cu tărie în legalitatea afacerilor sale şi avea încredere deplină în dezinfectanţii produşi de Hexi Pharma, a adaugat soţia sa. Despre eventualele legături de prietenie cu persoane din SRI sau SIE, femeii nu i s-a spus nimic.

Realizator tv: Ați simțit că sunteți monitorizați?

Uliana: Nu

Realizator tv: Ați văzut vreo mașină în fața casei?

Uliana: Nu

Realizator tv: Soțul dumneavoastră v-a spus că cineva îl urmărește?

Uliana: Nu mi-a spus niciodată.

Citeşte mai multe despre:   Hexi Pharma,   dan condrea,   dezinfectanti diluati