Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Nu am plagiat". Emilia Șercan răspunde acuzațiilor primite: "Paginile publicate de Turnul Sfatului nu au nicio ștampilă care să ateste autenticitatea" (VIDEO)

"Nu am plagiat". Emilia Șercan răspunde acuzațiilor primite: "Paginile publicate de Turnul Sfatului nu au nicio ștampilă care să ateste autenticitatea" (VIDEO)

Un articol de: - 28 Mai 2017, 20:12
"Nu am plagiat". Emilia Șercan răspunde acuzațiilor primite: "Paginile publicate de Turnul Sfatului nu au nicio ștampilă care să ateste autenticitatea" (VIDEO) Eveniment

Emilia Șercan a fost invitata lui Sabin Orcan în emisiunea acestuia de pe B1TV. Jurnalista a vorbit despre ultimul scandal în care este implicată după ce ziarul local din Sibiu Turnul Sfatului a publicat în document care ar vrea să dovedească că aceasta ar fi plagiat în lucrarea de licență dintr-o carte a Monicăi Macovei. 

Jurnalista a respins aceste acuzații afirmând că nu a plagiat în lucrarea sa și că va încerca să dovedească acest lucru, dar în prezent nu se află în posesia tezei sale de licență.

"Am înțeles că mi-a fost verificat inclusiv doctoratul, bănuiesc că și lucrarea de master, s-au dus la licență. Nu! Nu am plagiat! Ceea ce va trebui să demonstrez că nu am plagiat, pentru că nu am plagiat, și doi, dacă aceea lucrare prezentată este lucrarea mea de licență. Pentru că eu nu mai am lucrarea de licență, s-a întâmplat să nu o mai. Va trebui să stabilesc, în primul rând, împreună cu instituția care trebuia să o aibă în arhivă, dacă este într-adevăr lucrarea mea. Paginile publicate de Turnul Sfatului nu au nicio ștampilă care să ateste autenticitatea", a afirmat Emilia Șercan.

"Nu am plagiat". Emilia Șercan răspunde acuzațiilor primite: "Paginile publicate de Turnul Sfatului nu au nicio ștampilă care să ateste autenticitatea

 

 

Citeşte mai multe despre:   plagiat,   acuzatii,   Sabin Orcan