Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment 'NU AVEM ECHIPAJE DISPONIBILE! La revedere!' Corpul de control al MAI a ajuns ÎN SFÂRȘIT în Vrancea, unde o tânără a sunat în van la 112 să anunţe că fusese şicanată în trafic şi urmărită până acasă (VIDEO)

'NU AVEM ECHIPAJE DISPONIBILE! La revedere!' Corpul de control al MAI a ajuns ÎN SFÂRȘIT în Vrancea, unde o tânără a sunat în van la 112 să anunţe că fusese şicanată în trafic şi urmărită până acasă (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 20 Aug 2019, 13:14
Eveniment

Abia la o săptămână după ce o tânără din Focşani a sunat în van la 112 să anunţe că fusese şicanată în trafic şi urmărită până acasă, ministrul interimar al Internelor îşi trimite corpul de control în Vrancea. Reprezentanții Internelor trebuie să afle de ce nu a ajuns niciun echipaj de Poliție la fată şi dacă tinerei i s-a vorbit corect în discuţia ei cu dispecerul de serviciu al Poliţiei. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Corpul de Control al ministrului de Interne a ajuns la Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, potrivit presei locale. Trimișii ministrului interimar, Mihai Fifor, vor face verificări în urma scandalului de săptămâna trecută, când o tânără a fost ignorată de autorități după ce a sunat la 112 sa spună ca fusese hărţuită în trafic şi urmărită până acasă.

Specialiştii MAI trebuie să afle de ce nu a ajuns niciun echipaj de Poliție la casa fetei care ceruse ajutor sau unde se aflau poliţiştii care ar fi trebuit să intervină. Anchetatorii vor cerceta și discuţia purtată de tânără cu dispecerul Poliției.

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA... (GALERIE FOTO)

Apel 112 Vrancea

Tânără: Am mai sunat.

Dispecerul poliției: Nu a ajuns niciun echipaj?

Tânără:Am mai sunat și acum 45 de minute, nu s-a calmat nimic, ei la fel de gălăgioși sunt, tot la fel. Mie îmi este teamă să plec cu maşina înapoi unde am treabă

Dispecerul poliției: Repet acelaşi lucru pe care vi l-au spus şi mai devreme, colegii mei vor interveni atunci când vor termina activităţile pe care le desfăşoară cum. Eu vă cred, dar mai mult nu vă putem ajuta.

Tânără: Eu vă cred, dar nu pot să aştept două ore după un echipaj.

Dispecerul poliției: Nu avem încotro, domnişoară!

ULTIMA ORĂ! "ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE". ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Fata sunase la 112 imediat ce ajunsese acasă, într-un sat din comuna Vânători. Ceruse ajutor pentru că fusese șicanată în trafic de mai mulți bărbați. Se temea să plece ca nu cumva scena sa se repete. Fata a fost insa anunţată că, în acel moment, nu existau echipaje disponibile să o ajute.

Dispecerul poliției:Există varianta să dureze o jumătate de oră, există varianta să dureze 2, 3 sau 4 ore, nu ştiu când vor termina.

Tânără: Eu vă înţeleg. Şi dacă eu doresc acum să plec cu maşina şi domnul cu numărul de înmatriculare la fel mă va şicana şi mă va accidenta în trafic.

Dispecerul poliției: Eu vă recomand să staţi în condiţii de siguranţă pentru dumneavoastră până vor sosi colegii mei. Doamnă, eu vă cred, asta e recomandarea noastră. Nu avem cum. Vă înţeleg supărarea, dar nu avem.

Tânără: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

Dispecerul poliției: Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar nu am! Doamnă. Domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă decât munca de poliție! Sunt la un caz unde cineva era amenințat cu un cuțit că este omorât. Adică trebuiau să fie acolo.

Tânără: Toate echipajele?

Dispecerul poliției: Nu toate, doamnă. V-am dat exemplu doar de unul. Asta este legislația. La revedere!

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU ...E EXTREM DE DUREROS

Nici la 3 zile de la incident niciun om al legii nu a mai contactat-o pe tanara. Aflat în turneu electoral la Iași, ministrul ineterimar de Interne declara, vinerea trecuta, că trimite, luni, corpul de control la Vrancea, adica dupa alte 72 de ore de la izbucnirea scandalului.

Ceea ce s-a si intamplat.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a mai anunțat că, in acest caz, „Cine a greșit pleacă acasă".

 

 

 
 
 
Loading...