Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment NU E GLUMĂ! VEZI ce PENSIE vor PRIMI ROMÂNII de la STAT chiar dacă EI NU AU COTIZAT NICIODATĂ! S-A DAT LEGE!

NU E GLUMĂ! VEZI ce PENSIE vor PRIMI ROMÂNII de la STAT chiar dacă EI NU AU COTIZAT NICIODATĂ! S-A DAT LEGE!

Un articol de: B1.ro - 10 Feb 2020, 10:50
Eveniment

Chiar dacă unii românii nu au cotizat niciodată la bugetul de stat, în fondul pentru pensii, ei vor putea primi bani, conform Capital.

OANA ROMAN, DEZBRĂCATĂ COMPLET! IMAGINI CU EA ÎN PIELEA GOALĂ! SE VEDE CHIAR ȘI... (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Așadar cuantumul pensiei minime, fixat pentru anul 2020, este de 704 lei.

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! VIRUSUL UCIGAȘ VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

„Cu privire la pensia minimă, în acest moment, plafonul este acelaşi din anul anterior, aprecierea noastră a fost că în raport cu presiunea pe bugetul pe 2020 cuantumul trebuie să rămână acelaşi, vorbim de 704 lei. Este vorba despre pensiile celor care nu au cotizat în sistemul de pensii şi pentru care statul găseşte, totuşi, îndreptăţit, să acorde o sumă pentru acoperirea, e adevărat, insuficientă pentru nevoile acestor oameni.

INCENDIAR! LOREDANA GROZA A ÎNTRECUT ORICE LIMITĂ! TOȚI AU ÎNLEMNIT CÂND S-AU UITAT LA SÂNII NĂRĂVAȘI! (GALERIE FOTO)

Principiul pe care-l aplicăm în ceea ce priveşte sumele prevăzute pentru pensii, aşa cum cunoaşteţi, se axează pe contributivitate.

Acesta este principiul corect pe care ne axăm în toate estimările pe care le-am prins în buget şi ne vom ţine de ele. Se fac în acest moment eforturi pentru găsirea unei soluţii la momentul rectificării bugetare, vă puteţi aştepta din partea noastră să venim cu o iniţiativă în Guvern în acest an, nu ignorăm problema, suntem foarte concentraţi pe acest aspect şi în cursul anului viitor vom încerca să identificăm soluţii şi veţi vedea din partea noastră o iniţiativă pe această temă”, a declarat Violeta Alexandru, ministrul Muncii
 

Citeşte mai multe despre:   pensie
 
Loading...