Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Nu e normal". După Dragoș Pătraru, a venit rândul lui Cristian Tudor Popescu să îl critice pe Cosmin Prelipceanu în direct la Digi24: "Trebuie să informați publicul" (VIDEO)

"Nu e normal". După Dragoș Pătraru, a venit rândul lui Cristian Tudor Popescu să îl critice pe Cosmin Prelipceanu în direct la Digi24: "Trebuie să informați publicul" (VIDEO)

Un articol de: - 26 Mai 2017, 09:18
Eveniment

Circul continuă la DIGI 24. După ce Dragoş Pătraru a şters pe jos cu redactorul şef, Cosmin Prelipceanu, acum a venit rândul lui Cristian Tudor Popescu să îl critice. Şi a făcut-o de pe poziţia de invitat chiar în emisiunea lui Prelipceanu.

"Ați informat, ați făcut o știre că managerul dumneavoastră este cercetat penal? Nu domnul Bendei, celălat, Serghei (Bulgac, directorul companiei- nr.)?", a întrebat Cristian Tudor Poprescu.

Cosmin Prelipceanu i-a spus că nu s-a difuzat știrea respectivă, ceea ce l-a nemulțumit pe Cristian Tudor Popescu.

"Nu e normal. Așa ceva nu este normal. E un fapt", i-a transmis tranșant jurnalistul.

Este doar o parte din lecţia de televiziune pe care Cristian Tudor Popescu i-a predat-o în direct redactorului şef al DIGI 24, Cosmin Prelipceanu.

Iar criticile au continuat să curgă.

"Aveți obligația să relatați faptele și niciun patron, niciun judecător, niciun organ de justiție nu vă poate interzice să relatați fapte clare petrecute în legătură cu persoane din conducerea acestui trust care sunt cercetate penal, care au procese în desfășurare. Trebuie să informați publicul cu ce se întâmplă acolo", a continuat CTP.

Cristian Tudor Popescu mai are o supărare. 

"Nu e firesc ca in ziua atentatului de la Manchester să nu mă întrebe nimeni din acest post, nici până în ziua de azi nu m-a întrebat cineva dacă am vreo opinie în legătură cu atentatul. M-au întrebat Știrile ProTV, m-au întrebat Observatorul Antenei 1, am răspuns. De aici nu m-a întrebat nimeni deși sunt colaboratorul Digi 24 și acest lucru nu se întâmpla pentru prima dată", s-a plâns Cristian Tudor Popescu.

"Nu e normal". După Dragoș Pătraru, a venit rândul lui Cristian Tudor Popescu să îl critice pe Cosmin Prelipceanu în direct la Digi24: "Trebuie să informați publicul"

Citeşte mai multe despre:   CTP,   critici,   urmarire penala
 
 
 
Loading...