Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nu mai puneți filme cu POLIȚIȘTI pe Facebook! Uite ce RISCAȚI!!

Nu mai puneți filme cu POLIȚIȘTI pe Facebook! Uite ce RISCAȚI!!

Un articol de: - 01 Aug 2017, 16:08
Eveniment

Un poliţist din Caransebeş, care a oprit în trafic un şofer pentru mai multe nereguli, a fost filmat de către contravenient, iar ulterior a ajuns pe Facebook. Episodul s-a repetat după numai cinci zile, când poliţistul i-a suspendat permisul aceluiaşi şofer, scrie Adevărul.

Postările lui Alex Bur, şoferul sancţionat, au strâns zeci de comentarii, care conţin jigniri şi ameninţări la adresa omului legii. Chiar şoferul este cel care dă tonul, prezentând într-o notă de băşcălie ce i s-a întâmplat 21 iulie, după ce poliţistul l-a oprit pentru prima dată. În 25 iulie, acesta este oprit din nou şi postează cel de-al doilea filmuleţ pe Facebook.

“Acelaşi <> care nu poartă basca în cap şi în continuare face abuz în serviciu de ciudă şi invidie... nu se consideră capabil să îşi rezolve personal frustrarea şi invidia ce mi-o poartă, doar când poartă <>... urmăriţi cât de mult îşi doreşte să mă îmbrăţişeze de la genunchi... Daţi share să vadă lumea acest specipen ce a evadat de la Mănăstire”, a scris şoferul ca şi cometariu la filmuleţul postat.

Şi cometariile iar au început să curgă, poliţistul fiind etichetat în toate felurile, iar unii dintre utilizatorii reţelei de socializare proferând şi ameninţări.

Poliţistul Ionuţ Ghiţan, din Caransebeş a aflat de filmările postate online de la colegi și a depus o plângere în care sesizează că ar fi fost ultragiat pe Facebook.

Sancțiunile îl privesc nu numai pe soferul care a postat filmările, dar și pe amicii din rețea care au postat comentarii injurioase.

“Poliţistul a depus plângere pentru ultraj, s-a întocmit un dosar penal, care a fost preluat de un procuror, care va face cercetările în cauză. Se fac cercetări pentru infracţiunea de ultraj şi ulterior vor fi cercetate şi persoanele dacă se fac vinovate de această infracţiune”, a declarat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Conform Codului penal, “ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii, ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
  

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   filme porno