?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nu s-a mai epilat de luni de zile! O vloggeriţă română stârnește controverse pe Internet: 'Aleg să fiu femeie liberă' / 'Mie îmi provoacă silă, scârbă, milă...' (FOTO)

Nu s-a mai epilat de luni de zile! O vloggeriţă română stârnește controverse pe Internet: 'Aleg să fiu femeie liberă' / 'Mie îmi provoacă silă, scârbă, milă...' (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 07 Dec 2018, 18:44
Eveniment

O vloggeriţă română a stârnit controverse în mediul online după ce a publicat o fotografie în care apare neepilată, dorind să promoveze astfel un stil propriu, „liber”.

„Este prima oară în viaţă mea de adult când mă simt liberă din toate punctele de vedere. Nu m-am epilat de la sfârşitul lunii septembrie. Astfel pentru prima oară în 16 ani de când mă epilez 'că aşa trebe', 'că aşa se face' că doar aşa 'e sexy' aleg să fiu femeie liberă. Liberă de tot ce înseamnă constragerile societăţii. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândeşte nimeni despre mine. Sunt încrezătoare în mine. Mă cunosc cel mai bine. Mă iubesc. Am o viziune. Vreau să mă ajut pe mine să fiu un om mai bun şi să-i ajut pe alţii să devină o versiune mai bună a lor. Pentru asta îţi trebuie acceptare, toleranţă, empatie şi iubire din plin. Recunoştinţă pentru tot ce am!“, a fost mesajul Alexandrei Myth pe Facebook.

Alexandra Myth

Citeste mai mult: adev.ro/pjd62d.
 

Cum era de așteptat, postarea a stârnit numeroase controverse.

 „Îmi dau seama că face chestia asta pentru interacţiuni. Postările ei nu aveau like-uri sau share-uri şi s-a gândit că prin chestia asta o să atragă atenţia. Într-adevăr atrage atenţia, primeşte ce şi-a dorit. Personal eu nu pot să concep chestia asta. Ca femeie, mie îmi provoacă silă, scârbă, milă...“, a fost unul dntre comentarii.


„Fă ceea ce doreşti cu corpul tău, cât timp nu afectează pe nimeni, dar nu acuza societatea că te-a constrâns până acum. PS: Epilatul se practică din timpul Egiptului Antic şi era rezervat femeilor cu un statut important“, a scris o altă persoană.

„Dau scroll prin comentarii si sunt efectiv dezgustat de reacţii, de cuvintele zise şi părerile despre cum ar trebui să fie o femeie şi cum arată feminitatea. Însă cel mai mult mă întristează faptul că aceste comentarii vin chiar de la alte femei care, sunt sigur, în momentul în care sunt criticate pentru alegerile făcute în ceea ce priveşte aspectul, sunt foarte ofensate şi impun principiul 'corpul meu, alegerile mele'. Însă acum, când o altă femeie are curajul să spargă standardele societăţii pe care toţi trebuie să le urmeze, este criticată“, a fost un alt comentariu.

 

 
 
 
Loading...