Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Actriţa Nuami Dinescu, după propunerile Guvernului privind SUPRATAXAREA: Să NU vă iasă SUFLETUL până nu o să vă cereți iertare de la cei cărora le-ați făcut viețile PRAF!

Actriţa Nuami Dinescu, după propunerile Guvernului privind SUPRATAXAREA: Să NU vă iasă SUFLETUL până nu o să vă cereți iertare de la cei cărora le-ați făcut viețile PRAF!

Un articol de: B1.ro - 19 Dec 2018, 20:54
Actriţa Nuami Dinescu, după propunerile Guvernului privind SUPRATAXAREA: Să NU vă iasă SUFLETUL până nu o să vă cereți iertare de la cei cărora le-ați făcut viețile PRAF! Eveniment

Actrița Nuami Dinescu a reacţionat dur după măsurile economice anunţate de Guvernul Dăncilă prin vocea ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici.

Ea a lansat un atac dur la adresa actualei guvernări, urându-le celor care îi alungă pe români din țara lor "un Crăciun pe măsura faptelor" lor.

„Nu mă pricep eu la multe, dar ce face guvernul de acum, cu țara asta, și așa sarăcită de oameni și de puținul care mai funcționa, e de nedescris. Că să nu zic crimă. 
Avem un guvern de creștini, că erau toți în păr, în primul rând, la tăiat de panglică la catedrala care așteaptă Crăciunul. Pentru noi, ăștia de rând, ăștia care am muncit cinstit toată viața, care nu am luat 1 leu, niciodată, din banii nimănui, o să fie ca în ’89 când ne-au murit prietenii și părinții, sperând într-o viață de oameni liberi, care nu vor mai trăi în frig și întuneric, nu vor mai sta la coadă la un sfert de pâine, 1 kg de zahăr și niște ulei negru, maxim 1/2 litru și chiar 3 ouă. Că vom trăi și vom fi liberi. 

De Crăciun, vă doresc tuturor, celor care ați pus umărul la toată avalanșa de greu care va urma, celor care ați alungat și continuați să alungați oamenii din țara lor, un Crăciun pe măsura faptelor voastre. 

Și, cu riscul de a se și râde de mine, zic și eu că babele de la țară: să nu vă iasă sufletul până nu o să vă cereți iertare de la cei cărora le-ați făcut viețile praf, cu ambițiile și neputința voastră de rămâne oameni”, a scris Nuami Dinescu miercuri, pe pagina sa de Facebook. 

Citeşte mai multe despre:   Nuami Dinescu,   Eugen Teodorovici