Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment După ridicarea vizelor din Canada pentru români, numărul cerşetorilor a crescut (VIDEO)

După ridicarea vizelor din Canada pentru români, numărul cerşetorilor a crescut (VIDEO)

Un articol de: - 27 Mar 2018, 14:10
După ridicarea vizelor din Canada pentru români, numărul cerşetorilor a crescut (VIDEO) Eveniment

După ce vizele din Canada au fost ridicate pentru români, numărul cerşetorilor a început să crească, acest lucru intrând şi în atenţia City News.

Astfel, reporterii trustului de presă din Toronto au întrebat cerşetoarele filmate în zonele Dundas Square, Maple Leaf Gardens, Ajax, Lakeshore Road (în apropiere de Etobicoke), şi intersecţia străzilor Yonge cu Dundas, de cât timp sunt în Canada şi care sunt ţările din care provin.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Toate au spus, în primă fază, că sunt „refugiate” de trei luni, singura diferenţă a textelor fiind ţara de provenienţă, însă la a doua revenire a reporterului au recunoscut că provin din România şi sunt de etnie rromă.

De asemenea, ziariştii de la City News au remarcat faptul că deocamdată nu s-au înregistrat plângeri în legătură cu vreuna din cerşetoare şi nu există informaţii ca ele ar fi implicate în vreo reţea, iar un voluntar de la un adăpost care oferă locuri de dormit peste noapte persoanelor fără locuinţă a declarat că în 2017 numărul acestora a fost în medie de 900/noapte, crecând de la inceputul anului media la 2.000/noapte. 
 

Citeşte mai multe despre:   Toronto