Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment S-a aflat de ce Bombonica Prodana nu a fost prezentă la nunta fiului său: Explicaţiile oferite de Dragnea jr.

S-a aflat de ce Bombonica Prodana nu a fost prezentă la nunta fiului său: Explicaţiile oferite de Dragnea jr.

Un articol de: B1.ro - 29 Aug 2018, 08:51
S-a aflat de ce Bombonica Prodana nu a fost prezentă la nunta fiului său: Explicaţiile oferite de Dragnea jr. Eveniment

Absenţa fostei soţii a lui Liviu Dragnea de la nunta fiului său a fost una din marele enigme ale marelui eveniment de duminică. Valentin Ştefan Dragnea susţine că decizia a fost în totalitate a Bombonicăi Prodana şi nu a fost influenţată de nimeni din interiorul familiei.

"Am văzut, în ultimele zile, încercarea disperată a unora de a îmi strica cel mai fericit eveniment al vieții și am crezut că, după ce se va încheia această nuntă, vor înceta atacurile mizerabile la care am fost supus în această perioadă, atât eu cât și familia mea.

Acum constat că subiectul zilei este legat de absența mamei mele de la nuntă. Aș vrea să fac precizarea că decizia de a nu veni la nuntă i-a aparținut în totalitate, fără a fi influențată de altcineva, poate doar de hărțuirea constantă la care am fost toți supuși încă din momentul în care s-a aflat public despre eveniment. Mai mult, mama mea m-a anunțat, cu câteva zile înainte de eveniment, că nu va participa și atât eu, soția mea, sora mea și tatăl meu am înțeles și am respectat această decizie”, a declarat fiul lui Liviu Dragnea pentru Cancan.

Liviu Dragnea şi Bombonica Prodana au divorţat în 2015 după 28 de ani de căsătorie. Între timp, Liviu Dragnea a ieşit public cu o nouă relaţie, alături de Irina Tănase, în vârstă de doar 25 de ani.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea