Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment O bancă din România închide 129 de casierii şi reduce programul altora

O bancă din România închide 129 de casierii şi reduce programul altora

Un articol de: Ramona Zaharia - 02 Noi 2020, 16:03
O bancă din România închide 129 de casierii şi reduce programul altora Eveniment

Raiffeisen Bank a anunţat că va închide, luna aceasta, 129 dintre casieriile sale din ţară şi va reduce programul altora.

Raiffeisen Bank închide 129 de casierii din România şi reduce programul altora

Mai exact, banca a anunțat, conform Adevărul:Raiffeisen Bank anunţă că începând cu luna noiembrie, aproximativ o tremie (129) dintre agenţiile sale vor intra în era “Viaţa fără CA$H”. Asta înseamnă ca operaţiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la MFM/ATM, în zona 24H, existentă în fiecare unitate”.

Mai mult, instituția are în alte câteva zeci de unităţi program redus de casierie, pe care îl va adapta continuu, pe măsură ce traficul va scădea şi alternativele digitale oferite clientelei vor acoperi o gamă şi mai largă de operaţiuni cu numerar.

Astfel că, operaţiunile cu numerar pe care le efectuau clienţii la ghişeu în cele 129 de unitati vor putea fi făcute pe maşini multifunctionale (MFM-uri) sau vor avea soluţii alternative, respectiv Raiffeisen Online, Smart Mobile, Colectare.

Totdată, fiecare angajat al băncii va fi gata să asiste clienţii pentru a învăţa să utilizeze eficient toate canalele alternative de plată.

În cazurile în care nu există soluţie alternativă pentru operaţiunile care implică cash-ul, clienţii vor fi îndreptaţi către o agenţie Raiffeisen Bank din proximitate.

Ce operaţiuni se pot face la MFM

Clienții pot depune și retragere de numerar, în lei, în şi din conturile proprii; pot plăti ratele (lei); pot plăti facturile de utilități sau pot depune lei în contul terţlor (clienţi Raiffeisen Bank).

De asemenea, aceștia pot face operaţiuni de schimb valutar (euro/USD în lei), mini-extras de cont, interogare sold; schimbare PIN; deblocare PIN(pentru cardurile Mastercard), dar și primire bani prin Western Union.

S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu show-ul Asia Expres

Citeşte mai multe despre:   Raiffeisen Bank