Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment O elevă din Pașcani a fost acceptată la șapte universități din străinătate

O elevă din Pașcani a fost acceptată la șapte universități din străinătate

Un articol de: - 12 Mai 2017, 21:21
Foto: PascaniLive.ro Eveniment

Claudia Amarei, o elevă din clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic Căi Ferate Unirea din municipiul Pașcani, a fost acceptată la cinci universități din Marea Britanie și două din Danemarca, informează Agerpres.

"Pentru Colegiul Tehnic Unirea, eleva Claudia Amarei va rămâne cu siguranță ambasadorul care, începând de astăzi, va reuși să-i facă pe toți ceilalți uniriști mai ambițioși, mai responsabili și mai încrezători că, dorindu-ți cu adevărat, orice vis poate deveni realitate. Această tânără de aur a demonstrat, prin enorm de multă muncă și dăruire, că nimic nu este imposibil când vrei să țintești foarte sus în viață. 

Acest drum al minunatei noastre viitoare absolvente a început în luna ianuarie când s-a înscris la universitățile britanice Bath, Southampton, Greenwich, Cardiff, Middlesex și a continuat în martie când a aplicat pentru DANIA și Business Academy Aarhus din Danemarca. Surpriza uriașă a fost acceptarea ei la toate cele șapte universități alese", a declarat profesoara Iuliana Gordin, de la Colegiul Unirea Pașcani.

Claudia Amarei a optat în cele din urmă pentru universitățile din Southampton și din Bath din Regatul Unit și Business Academy Aarhus din Danemarca.

Fata se pregătește acum pentru a obține o notă cât mai mare la examenul de Bacalaureat, admiterea ei fiind condiționată de acest lucru.

 
Loading...