Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment O fetiță din Ploiești, în vârstă de 10 ani, a fost DEZBRĂCATĂ într-un supermarket după ce paznicii AU SUSPECTAT-O CĂ A FURAT un pachet cu GUMĂ de mestecat

O fetiță din Ploiești, în vârstă de 10 ani, a fost DEZBRĂCATĂ într-un supermarket după ce paznicii AU SUSPECTAT-O CĂ A FURAT un pachet cu GUMĂ de mestecat

Un articol de: - 22 Feb 2018, 14:57
Foto: Life - HotNews Eveniment

O fetiță din Ploiești, în vârstă de 10 ani, a fost dezbrăcată într-un supermarket Profi după ce paznicii au suspectat-o că a furat un pachet cu gumă de mestecat.

Agenta de pază i-a scos geaca, i-a ridicat bluza până la bustieră, totul sub privirile celorlalți clienți din magazine.

Fetița era însoțită de bunic, însă acesta nu a putut face nimic pentru a scăpa copila de percheziție.

„Copilul meu plânge de nu se mai opreşte. Se uitase mai devreme la un pachet de gumă, l-a luat din raft şi l-a pus înapoi. La ieşirea de la casă, probabil casierul sau altcineva i-a făcut semn acestei angajate.

Mi-a luat copilul pe sus, practic. A dezbrăcat-o de geacă şi i-a ridicat bluza sa o controleze. Adică toţi cei de faţă mi-au văzut copilul pe jumătate dezbrăcat. Evident că nu a găsit nimic nici asupra ei şi nici în ghiozdan. Presupunând că ar fi fost vorba despre un copil care fura, nici atunci nu ar fi trebuit să procedeze astfel. Ar fi trebuit să o tragă într-un colţ, de faţă cu tutorele, să o întrebe frumos, în niciun caz să o percheziţioneze pentru că nu are niciun drept. Este oribil ce s-a întâmplat, nu-mi revin din şoc, iar copilul plânge de atunci de nu o mai pot opri”,  a declarat mama fetiței, pentru prahovaeconomica.eu.

La scurt timp după producerea incidentului, bunicul a revenit la magazin pentru a aflat numele angajatei acuzate că i-ar fi bruscat nepoata. Șeful paznicilor din magazin i-ar spus bărbatului că „plătește el terapia copilului”.

„Nu am de gând să las lucrurile aşa. Am sunat deja la Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova pentru că în mod cert copilul va avea nevoie de consiliere psihologică şi acum merg la secţia 3 de poliţie pentru a depune plângere împotriva celei care mi-a agresat fata”, a explicat femeia.

Șeful magazinului Profi în care a avut loc fapta a declarat că nu are informații despre producerea incidentului.

Citeşte mai multe despre:   supermarket
 
 
 
Loading...