Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment O fostă colaboratoare a lui Adrian Năstase, în Consiliul de Etică ce a dat verdict în favoarea plagiatului lui Ponta

O fostă colaboratoare a lui Adrian Năstase, în Consiliul de Etică ce a dat verdict în favoarea plagiatului lui Ponta

Un articol de: - 25 Iul 2012, 10:56
O fostă colaboratoare a lui Adrian Năstase, în Consiliul de Etică ce a dat verdict în favoarea plagiatului lui Ponta Foto: revista22.ro Eveniment

Dumitra Popescu, membră în Consiliul Naţional de Etică, instituţie care a considerat că Victor Ponta nu a plagiat în teza sa de doctorat, este o fostă colaboratoare a lui Adrian Năstase. Aceasta a recunoscut că a colaborat foarte mult cu fostul premier, mai alespe vremea când cei doi au fost colegi la Institutul de Cercetări juridice "Academician Andrei Rădulescu" din cadrul Academiei Române.

Fostul premier Adrian Năstase a lucrat între anii 1974 şi 1990 pe poziţia de cercetător, la Institutul de cercetări juridice al Academiei Române. În lista lucrărilor sale ştiinţifice numele Dumitrei Popescu apare menţionat în trei lucrări, în calitate de colaborator.

Popoescu a fost extrem de rezervată atunci când a fost întrebată pe ce bază a considerat că Victor Ponta nu a plagiat.

După ce opt profesori din consiliul naţional de etică au decis că Victor Ponta nu a plagiat, ministrul educaţiei, Ecaterina Andronescu a spus că acest caz este încheiat iar nemulţumiţii pot contesta decizia în instanţă.


Un membru al Comisiei de Etică este apropiat al lui Năstase
Embed:

Citeşte mai multe despre:   plagiat