Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment O fundație din Germania a donat Spitalului Județean Sibiu materiale sanitare în valoare de 25.000 euro

O fundație din Germania a donat Spitalului Județean Sibiu materiale sanitare în valoare de 25.000 euro

Un articol de: -
Eveniment

O fundație din Germania a donat Spitalului Județean Sibiu cinci tone de materiale sanitare în valoare de 25.000 euro.

Potrivit Mediafax, pansamentele, seringile, sondele și materialele ortopedice urmează să fie distribuite în toate secțiile unității.

"Spitalul Judeţean Sibiu anunţă primirea unei donaţii de materiale sanitare în valoare de aproximativ 25.000 de euro din partea fundaţiei germane Helpup Mit Herz und Hand bV. Donaţia conţine pansamente, seringi, sonde, materiale ortopedice, etc. Cantitatea de materiale sanitare este de cinci tone", se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Donația a fost primită prin intermediul medicului Mihai Roman, șeful Secției Ortopedie-Traumatologie, cel care a inițiat și menținut contactul cu fundația germană.

"Mulţumim fundaţiei Helpup Mit Herz und Hand şi partenerilor noştri din Bielefeld pentru efortul depus pentru această donaţie, cu atât mai mult cu cât este pe bază de voluntariat. Această donaţie este una bine venită, ea completând eforturile noastre ca instituţie de a oferi servicii medicale la standarde cât mai înalte. Peste tot în lume donaţiile reprezintă un important punct de sprijin pentru activitatea medicală şi nu putem decât să apreciem astfel de gesturi", a declarat medicul.

Astfel, materialele primite vor fi distribuite în secțiile spitalului pentru a completa stocul de materiale necesare actului medical.

Citeşte mai multe despre:   Germania,   donatii
 
 
 
Loading...