Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment O navă sub pavilion turcesc a eșuat la Galați. De ce tace Căpitănia

O navă sub pavilion turcesc a eșuat la Galați. De ce tace Căpitănia

Un articol de: - 31 Mai 2017, 15:38
O navă sub pavilion turcesc a eșuat la Galați. De ce tace Căpitănia Eveniment

O navă sub pavilion turcesc a eşuat, ieri, după ce a încărcat produse din portul combinatului gălăţean ArcelorMittal. Aceasta este ştirea brută pe care Căpitănia Zonală Galaţi ar fi trebuit să o remită presei, dar cum oficialii tac, am aflat din Viața Liberă.

În ciuda demersurile presei locale, tot ce s-a aflat a fost că directorul-căpitan şef de port Mircea Sârbu e plecat, iar la Căpitănia Constanţa, la telefon răspunde doar robotul.  

Nici persoana desemnată cu PR-ul nu a răspuns la niciunul dintre cele două numere de telefon cu care figurează pe site-ul Autorităţii Navale Române.

Cum Căpitănia Galați este ea însăși eșuată pe undeva, presa și-a luat informațiile pe surse:

“Nava MV AKAYLAR II, sub pavilion Turcia, a încărcat produse laminate din Portul Mineralier Galaţi, iar la plecare, în momentul în care a efectuat manevra de întoarcere, în zona km.158,500, a fost pusă cu prova pe o dună de pământ, fără a mai putea să-şi continue deplasarea. Nava nu se află în şenalul navigabil, nu periclitează siguranţa navigaţiei, nu sunt pagube înregistrate şi se desfăşoară manevre pentru repunerea acesteia în stare de flotabilitate”.

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Galati